/Brasov/Hotel

Hotel Carmen

Bulevardul Mihail Săulescu Nr.121, Predeal 505300, România

Hotel Carmen
Hotel
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GH3F+WH Predeal, România
+40 268 456 517
hotelcarmenpredeal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
LoreleyMary
LoreleyMary2 ani în urmă
Hotelul este frumos, camerele mari, spatioase, bine incalzite. SPA-ul este o experienta placuta, cu piscina calda, jacuzzi si sauna uscata.
Am petrecut revelionul aici si au avut un program frumos, muzica live si mancare ok.
Insa...in afara meselor festive, bucataria a fost la pamant!
Am mancat in prima seara de la restaurantul lor o tochitura fada, fara sos, cu carne uscata si un bulz care de fapt era o mamaliga tare cu putin bacon pe care il gaseai cu lupa.
Micul dejun a fost ca pentru cantina saracilor. Iar branch-ul, ridicol si fara gust.
Bogdan Ilie
Bogdan Ilie2 ani în urmă
Vrei sa petreci cateva zile de neuitat ...
Fa o vizita la Carmen in Predeal.
Mancarea foarte buna, atractiile (piscina, bowling, sauna) sunt un punct forte.
O situatie neplacuta poate aparea daca vei comanda masa de seara dupa ora 9 pentru ca se pot grabi la bucatarie si preparatele nu vor fi asa de bine preparate.
Problema mare este totusi cu locurile de parcare care sunt putine pentru cate camere are hotelul.
Dar pana la urma e totul ok.
Minusuri sunt mai putine decat plusuri.
Delia Marian
Delia Marian2 ani în urmă
Recomandam Hotel Carmen!Ne bucuram de ultima seară,aici la hotel.La fel ca si până acum,mâncarea restaurantului hotelului a fost excepțională.Ca desert am ales Lava Cake,a fost foarte bun.Am fost deosebit de impresionați de profesionalismul doamnelor ospătare, Tatiana si Maria(Mioara),dar cel mai mult ne-a plăcut doamna Maria (Mioara), despre care am putea spune cu sinceritate că a fost cea mai buna,din toate punctele de vedere.: profesionalism,talent ,bun simt,foarte amabilă, atentă ca toată lumea să fie mulțumită...chiar am fost extrem de mulțumiți si de incantati de serviciile acestei doamne Maria(Mioara).Dacă mergeți la restaurantul hotelului,să întrebați de doamna Maria,va garantăm ca veți fi foarte mulțumiți . Mâine plecăm acasă ,dar sigur vom mai reveni.Multumim tuturor,in special doamnei Maria ..un om deosebit, recomandam cu toată căldura,o gazdă perfectă a restaurantului Hotelului Carmen.
Medeleanu Alexandru
Medeleanu Alexandru2 ani în urmă
Recomand in cazul in care cautati un hotel de 3* nu de 4!
Cand am ajuns la receptie sa ne cazam am stat mai bine de o ora cu multe incurcaturi si nervi.
Am avut nevoie de un tirbuson si de la receptie am fost trimis la restaurant, de la restaurant la receptie si tot asa (mi a disparut pofta de a bea vin).
In restaurant am stat cu mana numai pe sus dupa doamna ce se ocupa de noi (se uita la toate mesele, mai putin a noastra), camerele sunt curate dar nu sunt de 4*, dar personalul in tot hotelul si restaurant lasa de dorit!
Nu recomand "green apple" probabil e suc de mere verzi la cutie pus in pahar.
La acesti bani si aceste conditii nu mai vin pe aici, la multe hoteluri de 3* gasesti o calitate a servirii net superioara fata de Hotel Carmen
Sasha Andrei Valcan
Sasha Andrei Valcan2 ani în urmă
1/5 din pacate. Tochitura mi a venit rece si mamaliga calda. Nu e bine condimentata, carnatii sunt de proasta calitate. Nu recomand. Voiau niste prieteni sa isi puna restul de mancare la pachet, am primit o caserola sa ne turnam noi din farfurie in caserola. Nu consider sa fie un lucru normal la un hotel de 4 stele
Raluca Turcu
Raluca Turcu2 ani în urmă
Buna ziua. Experienta mea cu acest hotel nu este una buna, mai ales cand este vorba de partea cu restaurantul hotelului si spa-ul. Am intentionat sa iau cina in una din seri la restaurantul hoteleului. In restaurant erau doar cateva mase ocupate si foarte multe libere si nerezervate. Cu toate acestea, unul dintre angajatii restaurantului din acea seara a insistat sa alegem o masa anume, nu una la alegerea noastra. In momentul in care i am spus dansului ca am vrea sa stam in alta parte, nu intre doua mese care ambele erau deja ocupate, acesta a avut o reactie nervoasa, a inceput sa vorbeasca urat, sa impinga scaunul la misto spre mine sa il asez eu si sa faca presiuni sa alegem masa pe care el ne- a aratat-o la inceput.
Legat de spa, loc foarte restrans. Daca doriti sa mergeti sa va relaxati nu e un loc potrivit. Sunt maxim 5-6 sezlong uri. In rest scaune. Daca cautati sa stati pe scaun la spa atunci este o alegere buna : ))
Camerele in schimb sunt frumoase si curate, personalul de la receptie este foarte ok si in caz de vreo problema sunt dispusi sa ajute si trateaza clientii cu respect.
Alexandra Idor
Alexandra Idor2 ani în urmă
Camerele sunt curate, spațioase și foarte călduroase. Mancarea este ușor scumpa, dar buna si nu se așteaptă foarte mult pt servire. MD care este inclus în preț este f bun. Piscina are 150 cm adancime, iar apa este destul de calda. Jacuzzi are capacitatea de 4 persoane, iar apa este f calda. Șezlonguri sunt destul de puține, dar nu a fost atât de aglomerat.
Stoica Florin
Stoica Florin2 ani în urmă
Mâncarea proasta
Au uitat comanda și când au adus-o nu erau pastele fierte (le_am atras atenția și au fost scoase după nota)
Camere ok
Bawling -ul se închide la ora 9 indiferent daca termini meciul sau nu
Contra unei sume pistele brusc devin utilizabile din defecte
Locații recomandate