/Brasov/Hotel

Iulia's Guesthouse

Strada Valea Porţii 233a, Bran 507025, România

Iulia's Guesthouse
Hotel
4.2
173 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F9XM+5W Bran, România
+40 753 355 276
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mircea Milescu
Mircea Milescu2 ani în urmă
Dupa ce toata vara am verificat si nu am gasit nici un weeke-end disponibil, pe la inceputul lui august am reusit sa rezervam pentru primul weekend liber - 3-5 septembrie.
Inafara de faptul ca aceea este vila, nimic nu e ca in poze. Absolut tuti peretii sunt murdari, usile la bai sunt rupte si mucegaite, in toata casa miroase a mucegai… cand am ajuns noi la locatie, la ora 16 abia terminasera curatenia… Dar curatenie cred ca a insemnat doar sa dea cu mopul peste jeg. Am ramas doar o noapte, a doua zi la ora 8 i-am scris doamnei ca vrem sa plecam si sa vina pana in ora 12. Ce sa spun… am ramas foarte surprinsi sa ne spuna ca nu poate ajunge si ca , din pacate, avansul ( 1000 lei)nu ni-l poate restitui. Noi chiar n-am avut nici un gand de restituire ca nu ne sta in fire sa ne certam, ba chiar voiam sa vin sa-i dam si restul de bani pt noaptea petrecuta acolo si atat…
Nicoara Ioana
Nicoara Ioana2 ani în urmă
Dezgustător, vila a fost închiriată în totalitate, începând cu mizeria pe care am găsit o si continuând cu lipsa apei calde, căldura pe timpul nopții ( având copii mici era necesară), este inadmisibil în 2021 sa oferi spre închiriere asa ceva.
Plus vecinul care a avut un comportament agresiv.
Delia Jordache
Delia Jordache2 ani în urmă
Am inchiriat intreaga locatie 08-10.09 un grup de 14 persoane
Locatia este foarte frumoasa, camerele curate iar bucataria utilata.
Proprietara foarte amabila.
Recomand !!😍
Laura Maria
Laura Maria2 ani în urmă
Mi-a fost anulata rezervarea inainte sa ajung la pensiune, eu fiind in orice caz in apropierea locatiei pentru a face check in. Scuza fiind una penibila, zicand ca au incercat sa ma sune de nenumarate ori, aceasta din urma fiind o minciuna grosolana, neprimind nici un apel de la ei.
Roman Alin
Roman Alin2 ani în urmă
Vila este complet neîngrijită. Pozele postate de proprietari sunt făcute cu multe filtre, sa nu se vada mizeria de acolo.
Am găsit la cazare vasele murdare, mucegăite. 3 bai nu aveau deloc becuri, a trebuit sa mergem noi sa cumpărăm și sa le montam. Frigiderele defecte, unul congela in loc sa răcească, altul nu făcea deloc. La unul atârna becul spart pana la jumătatea frigiderului. In plus erau atât de murdare încât te lovea un miros când le deschideai.
Ușile erau sparte și lipite cu chit.
Băile aveau un dispensar cu săpun lichid ieftin. Nici o alta alternativa.
Nu se face curatenie, ne-au lasat prosoape și lenjerii noi la usa, afara, intr-o folie, sa ni le schimbam noi.
Geamul de la terasa era spart chiar in partea de jos, fiind un pericol pentru copiii curioși.
Pereții scorojiti.
La grătar nu exista nici măcar o perie de sarma pentru a fi curățat.
Are o poziție superba langa pârâu, dar nu e suficient. Este o cazare neîngrijită.
Marius Dumitru
Marius Dumitru2 ani în urmă
Nu recomand nimanui aceasta pensiune,este a treia oara cand am fost refuzat,spunand ca se inchiriaza doar integral.
Probabil daca esti o cunostinta sau din familie sigur reusesti sa te cazezi.
Georgiana Elena Răducanu
Georgiana Elena Răducanu3 ani în urmă
In cazul in care doriti sa faceti o rezervare in aceasta locatie, trebuie sa aveti in vedere ca in cazul in care va aparea o situatie imprevizibila (COVID), avansul nu va fi returnat si o programare viitoare in baza avansului platit nu este posibila( In cazul meu, am anuntat despre situatia imprevizibila cu o saptamana inainte)
Andreea filimon
Andreea filimon2 ani în urmă
Mobilier vechi, nu au un minim de obiecte necesare ( scobitori ,matura,aparat de cafea),Băile sunt urate, prizele sar din perete,întrare in curte este îngustă ( am stricat mașina),paturi incomode, la bucătărie niște scaunde de terasa ( din fier reci și grele....nu mi-a plăcut nimic
Prețul nu a fost foarte mare.
Nu recomand
Locații recomandate