/Brasov/Hotel

Casa Râșnoveană

Strada Teilor 50, Râșnov Romacril 505400, România

Casa Râșnoveană
Hotel
4.8
182 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HFWC+6G Râșnov Romacril, România
+40 745 999 050
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ilie Stroescu
Ilie Stroescu2 ani în urmă
Un loc și o gazda foarte primitori, nota 10+🙏
Laurentiu Iordanescu
Laurentiu Iordanescu2 ani în urmă
Conditii de cazare foarte bune, peste cele 3 margarete afisate. Personal amabil si primitor. Mic dejun variat, in locatie. Restaurant La Promenada, la 300 m de pensiune, meniu pentru toate gusturile, personal amabil si atent, servire ireprosabila. Recomand!
Marius Chiriac
Marius Chiriac2 ani în urmă
Frumos!
Liniște, curățenie și oameni de calitate.
Am stat trei zile și m-am simțit minunat.
Alina Nicoleta Dumbrăvanu
Alina Nicoleta Dumbrăvanu2 ani în urmă
Omul sfințește locul! Casa Râșnoveană oferă, prin amabilitatea gazdelor sale, servicii excelente. TOTUL este foarte curat, bine întreținut și ideal pentru familiile cu copii. Micul dejun este consistent și deosebit de gustos, nouă plăcandu-ne foarte mult diversele omlete pufoase, gemul de zmeură și mure, zacusca și salata din vinete preparate în casă. Meniul oferă varietate și pentru cei mai mici turiști. Am apreciat faptul că în fiecare zi se face curat în camere.
Pe terasă, în liniștea dimineții și aerul proaspăt de munte, poți savura cafeaua, privind la Cetatea Râșnov. Momentan, Cetatea se află în renovare însă se poate urca în Turn.
Cina se poate servi la "Promenada", restaurantul familiei, aflat la 200 m distanță. Restaurantul este foarte curat, având personal amabil (un mare plus). Locația oferă un meniu bogat și gustos, nelipsind variantele delicioase pentru copii și spațiul mare de joacă. Părinții își pot supraveghea copiii, de la terasa restaurantului.
Proprietarii acceptă plata cu cardul de vacanță.
Ca atracții, recomandăm: Dino Parc ( se poate urca cu liftul ce oferă o panoramă foarte frumoasă asupra orașului și muntilor ), Centrul de echitație Diana ( caii și poneii sunt foarte blânzi ), Gradina Zoologică Brașov, foarte curată și bine întreținută. Gemenii mei au fost fascinați de Panda roşu ( perechea de Panda au și puiuți). Este recomandat a se vizita dimineață sau seara, căci în timpul amiezii animalele se ascund de căldură.
Iulian Bo
Iulian Bo2 ani în urmă
Gazdă primitoare, locație foarte curată, camera frumoasă, luminoasă, absolut superb. O surpriză super plăcută a fost faptul că, în cameră, nr aștepta o fructiera plină cu fructe :banane, nectarine, mere, mandarine. Am avut la dispoziție bucătărie utilată cu de toate și foarte multă bunăvoință din partea gazdei!
Jos cu pălăria!
Recomand! Mergeți și n-o sa va pară rău!
Carmen-Ramona Apetrei
Carmen-Ramona Apetrei2 ani în urmă
Locația merită toți banii,camere curate, spațioase,gazda minunată,mult bun simț.
Aproape de multe locuri interesante!!!
Recomandam....cu altă ocazie tot aici vom sta😘😘😘
Ionela Iordachi
Ionela Iordachi2 ani în urmă
Toate super, nu avem ce comenta, mic dejun super. Așezarea bună. Aproape de parc. Aproape de cel mai mare restaurant cu terasa din Râșnov, nu avem ce reproșa!!!
George Dumitrache
George Dumitrache2 ani în urmă
Familie cu 2 copii, ne-am simtit minunat, gazdele sunt primitoare, mancarea foarte buna, Promenada e de vis, cu locuri de joaca si de plimbare, imprejurimi de vizitat, aer curat, liniste. Recomandam pe deplin!
Locații recomandate