/Brasov/Hotel

Hera

Strada Trei Brazi Nr.12, Predeal 505300, România

Hera
Hotel
4.5
524 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GH69+PC Predeal, România
+40 735 561 367
hotelhera.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Simtea adrian
Simtea adrian2 ani în urmă
cea mai buna optiune de cazare din Predeal! camere mari si curate, mancare foarte buna, (intr-o seara am cerut pizza si am primit cea mai gustoasa pizza la cuptor 🤗), partia la cateva minute de mers pe jos, a meritat!
Alexandru Dusman
Alexandru Dusman2 ani în urmă
Ne-am simțit foarte bine la Hotel Hera, camera spațioasă și curata, mâncarea bună și destulă, personalul hotelului foarte atent la nevoile noastre, copiii au primit și o mică atenție de Moș Nicolae. Ca minus as mentiona ca apa din piscina este cam rece pentru cei mici.
Vom reveni cu siguranță.
Maria Nedelcu
Maria Nedelcu2 ani în urmă
Recomand!
Camerele sunt spațioase și foarte curate. Hotelul dispune de piscina interioara cu apa calda și saună. Mâncarea este destulă și foarte gustoasă. Personalul de la recepție și restaurant foarte amabil. Vom revenii cu drag!
Hamu uni
Hamu uni2 ani în urmă
Excelent pot spune, un minus daca pot spune asa, este prea cald in camere si mancarea prea buna si prea multa. Felicitări administratorului!
O locatie superba, revenim cu drag aici mereu. Recomand pt copii carora le place balaceala!
Aurica Mosneagu
Aurica Mosneagu2 ani în urmă
O locație super,mâncare excelenta,curățenie,personal amabil,piscina cu apa buna și curată,merita banii pentru serviciile oferite 🤗
Stelian Mihai Dumitru
Stelian Mihai Dumitru2 ani în urmă
O experiență minunată,oameni cu mult bun-simț, mâncarea foarte bună o servire ireproșabilă ,camere mari spațioase, călduroase.Multumim atât personalului din Romania cât și acelui domn care servește la bar din Bangladesh.O problemă este acest drum București Predeal care intrun weekend banal se face în aproape 4 ore și o alta problemă sunt urșii care practic circula prin stațiune, cred că este o mare problemă dacă ajungi sa circuli cu teama și sa nu mai poți sa te bucuri de munte .Pentru cazare ,restaurant ,piscina și personal hotel Hera nota 10 demult nu am mai simțit așa servire în România.
Irina Maria
Irina Maria2 ani în urmă
Un weekend minunat intr-o locatie deosebita cu un personal cald, primitor si foarte atent. Camerele sunt foarte mari, calduroase si luminoase iar mancarea este foarte gustoasa si variata, totul a fost la superlativ. Recomandam cu mare drag!
Flori Georgiana
Flori Georgiana2 ani în urmă
Recomand.Camere spatioase foarte curate, mâncarea foarte buna, piscină curata si apa calda, personalul foarte primitor, priveliște frumoasa si un loc foarte linistit.
Locații recomandate