/Brasov/Hotel

Casa Anemyra

Strada Timiș 20, Săcele 505600, România

Casa Anemyra
Hotel
4.3
207 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JM75+WH Săcele, România
+40 722 881 870
anemyra.inbrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Casa Anemyra
Scrie o recenzie
Elena Pop
Elena Pop2 ani în urmă
Foarte frumos si curat, oameni de treaba. Singura problema e ca nu exista decat 2 prize in camere (sau cel putin in cea in care am stat eu), din cate una pentru minifrigider si cealalta pentru o lampa.
ION ILIE
ION ILIE2 ani în urmă
Cazare super, gazda de 10. Felicitări merită vizitat.
Cristeaflorentina24
Cristeaflorentina242 ani în urmă
Locație curata! Parcare supravegheata, gazde primitoare!
Zona liniștita si priveliste frumoasa! Cu siguranță vom reveni!
Adryan Bratu
Adryan Bratu3 ani în urmă
Superb, foarte frumos liniște, gazdele deosebit de primitoare oferind în gradina amenajata lângă casa un grătar cu spatiu de petrecere și de joaca pentru copii. Camera de dormit foarte bine aranjat, curățenie și plus loc de parcare pentru mașină în curte. Poziționată aproape de hanul domnesc unde au un restaurant pe măsură pentru a servi masa și aproape de Lacul Noua și Gradina Zoologica unde puteți sa mergeți pe jos fără mașina. Nota 10 felicitari pentru gazde bravo...
Ramona Seitan
Ramona Seitan4 ani în urmă
Am rezervat camera cea mai mare si cand am ajuns ne-a fost oferita o camera mai mica, noi fiind o familie cu 2 copii. Atitudinea gazdei nu este ok. Cand i-am semnalat problema camerei ne-a raspuns " Daca va convine camera asta bine, daca nu..." Aspectul vilei pe dinauntru lasa mult de dorit. In urma discutiei cu gazda am preferat sa plecam si sa cautam cazare in alta parte.
Ioan Dan
Ioan Dan2 ani în urmă
O gazda prietenoasa si o locatie placuta pentru familiile cu copii. Locatia dispune de o gradina cu gratar si bucatarie pusa la dispozitia clientilor.
Zona este destul de linistita si usor accesibila, având la mica distanta centre comerciale, McDonalds s.a.
Marius Zamfirache
Marius Zamfirache2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumit eu împreună cu familia mea, apa caldă, curățenie, caldura in camere, loc de parcare in curte, vom reveni cu cel mai mare drag.
Monica felecan
Monica felecan2 ani în urmă
Ne-am simtit minunat, gazda foarte amabila si primitoare. Locatia foarte curata, eleganta si linistita. Parcarea privata de asemenea a contat foarte mult. Vom mai reveni cu siguranta!
Locații recomandate