/Brasov/Hotel

Eden Grand Resort

Strada Neagoe Basarab 7, Predeal 505300, România

Eden Grand Resort
Hotel
4.4
824 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GH6R+5C Predeal, România
+40 740 900 400
edengrandresort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ivona Rose
Ivona Rose2 ani în urmă
Un exemplu de asa da in Predeal! Am fost cazati in apartamentul Adam si Eva, extrem de elegant, cu detalii impresionante si potrivit cuplurilor. Nota 10! Micul dejun inclus diversificat si de bun gust! Vom reveni cu siguranta!
Alina Catana
Alina Catana2 ani în urmă
Camera ft curata, spatioasa, calda, mai frumoasa decat in poze. Personal amabil, mic dejun inclus ft bun, locuri de parcare. Raport calitate-pret ft bun.
Eduard Costache
Eduard Costache2 ani în urmă
Cazare a fost peste așteptări, curat, cald și spațios. Am fost de asemenea plăcut surprins de calitatea mesei, foarte bine făcut! Felicitări bucătarului!
Un minus pentru administratorul societății: zăpada din parcare, peste nivelul minim acceptat. Utilizarea unei freze de zăpadă ar fi ridicat calificativul firmei, așa, cu greu poți să parchezi și cu riscurile aferente unui carosabil acoperit de zăpadă și gheață (lovirea unor alte mașini parcate, pietoni....).
Elena Ionița
Elena Ionița2 ani în urmă
Scriu doar despre restaurant, intrucat nu am avut cazare. Imi pare rau pentru nota, deoarece doamnele din restaurant s.au purtat foarte frumos, dar mancarea era reincalzita- atat felul pricipal , cat si clatitele- iar atitufinea doamnei mai in varsta, care parea a fi sefa - departe de ceea ce inseamna ospitalitate si bun simt fata de cei care iti calca pragul. Nu se face sa tipi la niste clienti doar pentru ca au gresit usa de iesire din restaurant.
Alexandra Marin
Alexandra Marin2 ani în urmă
Ar merita 5 stele deoarece locația este superba, camerele de asemenea, mancare gustoasa, curat, DAR comportamentul doamnei recepționista lasa de dorit. Nu este amabila, face mișto uri si nu este dornica sa ajute clienții.
Sper ca se va îmbunătăți acest aspect pe viitor.
Daniela Micu
Daniela Micu2 ani în urmă
Superb! Un complex cu mai multe cladiri. Am stat in Eden 5, camerele mici dar nou-noute cu design modern. Vedere spre munti, mic dejun variat.
Raport calitate pret extraordinar de bun comparativ cu alte cazari in Predeal. Am fost foarte multumiti! Cu siguranta revenim.
Elena Uifalean
Elena Uifalean2 ani în urmă
Camerele și baia sunt spatioase!
Prosoapele și lenjeria sunt de un alb imaculat!
Restaurantul foarte frumos, muzica live și personalul foarte amabil!
Felicitări, celor care manageriază acest local!
Dan dana
Dan dana2 ani în urmă
Cald, mâncare excelenta, atmosfera faina. Servirea prompta desi au fost comenzi diferite pt fiecare din cei 4 comeseni.
Locații recomandate