/Brasov/Hotel

Vila Select

Strada Trei Brazi 43B, Predeal 505300, România

Vila Select
Hotel
4.3
357 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
GH56+RH Predeal, România
+40 268 456 579
vila-select.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dogarescu George261 zile în urmă
De 10 ani de zile vin cu echipa mea de handbal in cantonament la Vila "Select" ! De fiecare data gasesc acelasi personal amabil,camere curate, si un ambient placut!
Ovidiu-Gabriel D
Ovidiu-Gabriel D2 ani în urmă
O locație bună, dacă la capitolul cazare și aici ma refer strict pe camera este una modesta fără pretenții, la capitolul mâncare excelează, multa și foarte bună și calitate, preturile sunt ok iar ospătarii sunt vigilenți și nu aștepți mult
Veronica - Mihaela Berechet
Veronica - Mihaela Berechet2 ani în urmă
Un Crăciun deosebit, petrecut intr-o admosfera frumoasa.
G g
G g2 ani în urmă
A fost super! Am plecat târziu de la locul de joacă - De la 3 Brazi, și în drum am avut norocul sa găsim aici 2 camere pt o noapte. Restaurantul superb, mâncare buna, căldura, priveliște de vis, servire ca la carte, living cu tv, terasă, loc pt biliard, etc. Mulțumim!
Filip xD
Filip xD2 ani în urmă
Totul a fost frumos,am fost cu echipa sportivă.Ce nu mi a plăcut a fost că,in cameră,întrerupătorul era intrat în perete,mânerul de la usa de la baie ieșea..In schimb totul frumos,gazda bună,masa bună.(Mai puțin urșii ) :))
Adriana Dinca
Adriana Dinca2 ani în urmă
In camere am gasit plosnite sub saltea,asadar in caz de sunteti alergic,evitati(ma refer la camera 25 si camera 21) . Cei din personal au promis ca se vor ocupa de dezinsectia camerelor,dupa ce una din cele 2 nopti de cazare am petrecut o la urgente. Mare grija!! Ospatarii de nota 10. Am atasat intr o recenzie precedenta,alergia cu care s a ales sotul meu dupa muscaturile plosnitelor.
T I H U N N E A
T I H U N N E A2 ani în urmă
0 stele
In camera era mizerie de cand am venit, mirosea urat, am stat 4 zile dar in nicio zi nu s-a facut curatenie, nu s-au schimbat prosoapele, nu s-a luat gunoiul. In baie mirosea a oameni morti, apa curgea din dus peste tot, usa ramanea mereu blocata, fiind nevoie de multa forta pentru a o deschide. Mancarea proasta, mic dejun slab, carne negatita la cina, servirea foarte proasta. Dotarile camerei lasa de dorit!
Nu recomand!!!
Viorica Dragomir
Viorica Dragomir2 ani în urmă
Foarte multumita,curatenie,personal amabil(doamna Viorica ). Mancarea delicioasa ,servire ireprosabila. Multumim pentru gazduire.
Daniel Vlasceanu
Daniel Vlasceanu2 ani în urmă
Mancare bună, căldură în camere .
Locații recomandate