/Brasov/Hotel

Hotel Belvedere

Bulevardul Libertății 102, Predeal 505300, România

Hotel Belvedere
Hotel
3.8
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GH6R+7Q Predeal, România
+40 754 050 214
hotelbelvedere.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Crina Nail Tehnician
Crina Nail Tehnician2 ani în urmă
Cel mai deplorabil hotel ! Nu este renovat nu are nici măcar o îmbunătățire de actualitate . Să-ți lași luxul de acasă pentru asemenea hotel ? niciodată ! Camera arată urat cu o mobila extrem de veche ! Patul este puțin spus lipsit de confort .Lipsa mâner usa la baie, usa de la camera dacă nu erai atent rămânea deschisă .. Personalul de la restaurant foarte incompetent si lipsit de interes . In concluzie nu merita nici măcar o stea !
Marian Mihaiut
Marian Mihaiut2 ani în urmă
Recepționera acră cu o silă in ea subscriu parcarea goală iar recepționera cu un ton acru și disprețul pe chipul ei îți spune nu sunt camere libere Poate era de înțeles dar, cu 5 ore înainte am sunat și mi sa confirmat că , camere erau libere și mă vor aștepta......Norocul a fost că ..era devreme și am putut găsii camera la alt hotel altfel trebuia ori să facem cale întoarsă ori să dăm alte telefoane și să mergem spre Brașov....Mare atenție cu acei angajați deoarece tu venind în vacanță concediu etc cu optimism și o bună dispoziție ești întâmpinat de acea recepționeră care îți taie toată bunadispozitia și pofta de vacanță
Viorel Brumusila
Viorel Brumusila2 ani în urmă
Cel mai prost personal, ne-a lăsat un gust amar de la intrare . Camerele miros a mucegai . Când ne-am pus la masa , nu a venit nimeni sa aduca meniuri , ne-am făcut rost singur de la alte mese și când a venit ospătarul i-am pus o întrebare ...și , citez: " hai domne stai de o grămadă timp la masă și nu ști ce e in meniul" . In condițiile in care nu adusese nimeni .
Daniela Paun
Daniela Paun2 ani în urmă
Jalnic, pentru suma de 350 lei nu am beneficiat de nimic pe motiv ca la serviciile de SPA s au ocupat toate locurile. La etajul 5 este problema cu caldura si apa calda, deci in concluzie niste bani aruncati pe geam, doar un pat 🙃
NStef Nic
NStef Nic2 ani în urmă
Micul dejun slab, nu este diversificat. La cina ospatarii sunt nesimtiti te ridica de la masa pt a face loc altor persoane .Nu gasiti nici un fel de ciorba la cina. Localul mic insuficient .Jacuzzi functioneaza doar de joi pana duminica , intra doar 4 pers . Nu gasiti loc.Se fac rezervari de pe o zi pe alta.Apa este foarte murdara nu se schimba zilnic . In Hotel camerele au nevoie de renovare mobilierul vechi. Caldura a fost in camera. Este foarte mare galagie dupa amiaza pana spre dimineata.
(14-04 dimineata) . Nu se respecta orarul de somn. Nimeni din personalul de la receptie nu ia atitudine. Se vorbeste tare pe hol, se tipa, se alearga , se trantesc usile . Telefonul din camera nu a functionat pe toata perioada sederii.Parcul pt copii de langa hotel nu era deszapezit era gheata peste tot Nu recomand hotelul!!!
Dragos P
Dragos P2 ani în urmă
O locatie excelenta! De la manager(dna Liliana) si intregul personal nu am decat cuvinte de lauda. Mi-am sarbatorit ziua de nastere si totul a fost perfect! Mi-au facut sederea mai mult decat placuta, atat mie cat si invitatilor mei. Ambianta, mancarea, curatenia in camere si privelistea. Va multumesc inca odata si asteptam sa revenim cat de curand.
Tourism romania
Tourism romania2 ani în urmă
Hotelul este foarte vechi, miroase a naftalina in camere, conditiile nu depasesc nivelul de orice pesiune din zona.
Se aude tot din camerele de langa.
La 360 lei pe noapte daca ma gandesc la pret - calitate pot sa zic ca exista doar pret!
Katty bruness
Katty bruness2 ani în urmă
Supeer privește, micul dejun foarte ok,ai din ce alege,un plus foarte mare din partea mea pentru cafea comparativ cu alte hoteluri, chiar si din alte tari . In schimb mult prea cald in camere.
Locații recomandate