/Brasov/Hotel

Hanul Șimon

Strada Lunca Șimonului Nr 1, Șimon 507027, România

Hanul Șimon
Hotel
4.6
173 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G923+6M Șimon, România
+40 790 271 663
hanulsimon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ciubotaru Liliana Diana
Ciubotaru Liliana Diana2 ani în urmă
O locatie minunata, gazdele extraordinare care te fac sa te simti parte din familie si mancarea excelenta. Locatia este intr-o zona retrasa, in apropierea Castelul Bran, potrivita pentru cei ce cauta liniste si relaxare. Am avut un Revelion de poveste. Cu mare drag vom reveni. Gorj si Moldova va saluta.
Surca Iulian-Razvan
Surca Iulian-Razvan2 ani în urmă
Super locația . Oameni de nota 1000 orice vis se poate îndeplini . Restaurant nota 10 foarte buna mâncarea , băutura 10/10 eu personal am băut vin fiert foarte bun servire 10/10 . Curățenie 10/10 . Florin super băiat 😘 domnișoara zor super 🥂 . Recomand 1000/1000 .
Cristi marian
Cristi marian2 ani în urmă
Superb❤️❤️❤️!!!Nu am cuvinte decât de lauda. Proprietarii Hanului sunt de milioane, ne au tratat ca pe niște membrii ai familiei. Servirea excelenta, mancarea fffoarte buna, condițiile foarte faine. Distracție la maxim.
Mulțumesc frumos Hanului Simon pentru cele 4 zile minunate. 🤗🤗🤗🤗
Alexandra Tudorache
Alexandra Tudorache2 ani în urmă
O locatie minunata, in apropiere de castelul Bran, servirea impecabila, mancarea foarte gustoasa.Pe toata durata sederii ne- am simtit foarte bine!! Recomand cu drag pentru un concediu minunat! O sa revenim cu drag.
Popa Cristian
Popa Cristian2 ani în urmă
O locație de vis. Revenim de fiecare data cu drag la Hanul Simon. Ne simțim ca acasă. Au restaurant propriu cu o mâncare cum nu am mai mâncat prin alte părți, personal super, curte imensa unde te poți relaxa, foișor. Mulțumim Hanul Simon pentru sejururile extraordinare petrecute aici și venim cu drag de fiecare data.
Alina Mihaela Busan
Alina Mihaela Busan2 ani în urmă
Am facut botezul la ei. Totul a fost extraordinar, gazda în mod special. Mâncarea foarte bună și camerele curate spațioase și călduroase. Parcare încăpătoare și loc de joaca pentru copii ok.
Raul Ionut Tamas
Raul Ionut Tamas2 ani în urmă
Gazde exceptionale, mancare si servicii de 5 stele. Recomand cu incredere tuturor celor ce au nevoie de liniste, un concediu de vis, sau sa tina un eveniment important! Multumim!
Marian-Florin Dragu
Marian-Florin Dragu2 ani în urmă
Gazde primitoare si amabile. Mâncarea a fost excelentă, au produse proaspete.
Locații recomandate