/Brasov/Hotel

Casa din Noua

Strada Gării Noua 23, Brașov 500314, România

Casa din Noua
Hotel
4.7
174 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJ8M+6H Brașov, România
+40 745 089 339
casadinnoua.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Zaharia Sonia
Zaharia Sonia2 ani în urmă
Superb. Locatie, curatenie. Gazdele sunt niste oameni de nota 2000. Atunci cand vin in Brașov, doar aici ma cazez. Felicitari !!!
Lucretia berchesan
Lucretia berchesan2 ani în urmă
Locația este superbă,condiții foarte bune iar gazdele sunt niste oameni foarte faini!Ori de câte ori va fi sa ne cazam in Brașov,tot aici o vom face!🤗
ALINA BOACA
ALINA BOACA2 ani în urmă
Oameni minunați!
Mâncare la mic dejun excelentă!
Liniște și tot ce ai nevoie pt.un sejur în Brașov.
Dodo Dum
Dodo Dum2 ani în urmă
Superb. Gazde primitoare. Un loc liniștit și foarte bun pentru relaxare. Nota 10.
Claudiu Memecica
Claudiu Memecica2 ani în urmă
Ptr cine doreste opulenta, nu este locul ideal, in schimb ptr cei care doresc liniste este locul in care o vor gasi. Gazdele sunt minunate si primitoare. Recomand cu incredere si cu siguranta voi reveni. Felicitari!!!
Yozma86
Yozma862 ani în urmă
Recomand aceasta pensiune cu drag. Pensiunea e amplasata intr-un loc linistit si foarte aproape de multe zone cu activitati interactive. Gazdele sunt foarte amabile si primitoare.
Mitrita Musat
Mitrita Musat2 ani în urmă
Sunt la a3 a vizită,gazda sunt o familie soț și soție, foarte primitori, locația liniștită curată la fel și camerele iar,ei mereu atenți și săritori, BRAVO lor FELICITĂRI, recomand tuturor!
Georgiana Anca
Georgiana Anca4 ani în urmă
Pensiunea Casa din Noua este situata intr-o zona linistita, in Brasov la intrarea dinspre Bucuresti, in cartierul Noua in apropierea lacului si a gradinii zoologice.

La numai 3 minute de mers pe jos este gradina zoologica, Adventure Park, liziera padurii Darste si lacul Noua unde va puteti plimba cu barca sau hidrobicicleta. De asemenea la numai 4km distanta se afla telescaunul din Bunloc, zona de zbor cu parapanta.

La numai 500 m de pensiune gasiti supermarket Penny, Profi, farmacie, brutarie. Iar la 300 m este statia de autobuz spre centrul orasului sau spre gara Brasov.
In imediata vecinatate puteti savura un pranz sau cina delicioase la restaurantul cu specific corean, Bon Korean
Locații recomandate