/Brasov/Hotel

Hotel La Dolce Vita

Strada Branului 78, Zărnești 505801, România

Hotel La Dolce Vita
Hotel
4.4
375 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G9MG+X5 Zărnești, România
+40 749 250 251
ladolcevitabranhotel.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alex Gheorghe
Alex Gheorghe2 ani în urmă
Hotelul foarte curat, camerele foarte spatioase si curate. O vedere superba de la bacon. Personalul foarte amabil si prietenos. Micul dejun foarte variant si gustos. Camere de joaca pentru copii cu biliard, parculet afara, sauna piscina foarte frumos. In camere o sugestie :ar fii bine langa cafea sa adaugati si lapte si niste ceaiuri plus indulcitor, Restaurantul a la carte ar trebui imbunatatit deoarece restaurantul in sine este foarte frumos si destul de mare insa meniul lasa de dorit, varietati mai multe de mancare pentru a atrage turisti. Am avut o sedere placuta!
Va multumim si revenim!
Luiza Vasile
Luiza Vasile2 ani în urmă
Am ajuns la hotel intr-o zi extrem de calduroasa. Domnisoara de la receptie este de acord sa ne arate pe rand camerele disponibile. In prima faza am fost speriati ca nu are aer conditionat dar chiar si intr-o zi f calduroase acestea sunt primitoare si racoroase asa ca am acceptat imediat sa ramanem si am fost f fericiti cu decizia luata.
Camerele sunt f mari, spatioase, extrem de curate, cu cafetiera, capsule de cafea, ceai, zahar, minibar dotat cu de toate, o terasa mare cu priveliste foarte frumoasa.
Ne-am petrecut cateva zile aici impreuna cu copilul si am fost foarte multumiti atat de locatie cat si de primire.
Au locuri de parcare destule, loc de joaca pentru copii f frumos atat al hotelului cat si unul in apropiere, la 500 m: Children's City pe care il recomand famiilor cu copii pana in 8-9 ani.
Micul dejun diversificat si deosebit fata de alte hoteluri. Poti lua masa atat la interior cat si pe o terasa f mare.
Totul este de o curatenie impecabila. Imi doresc sa ma reintorc.
Recomand cu caldura.
Calin Nicolau
Calin Nicolau2 ani în urmă
Hotel curat, cu personal amabil și profesionist. Camere curate aerisite. Restaurant simplu, pentru servit masa în tranzit cu meniu minimal și preturi cam mari. Pernele din camera prea tari dar saltea super. Ideal pentru familii cu copii. Aer curat fără grătare sau alte evenimente. As reveni oricând cu plăcere.Mic dejun bun, diversificat, de calitate, îndestulător.
Blackcobrarockerul
Blackcobrarockerul2 ani în urmă
Hotelul este de 4 stele iar acestea se reflectă în mărimea camerei și dotările acesteia.
Per total, aș mai reveni, dacă se ivește ocazia.
Personalul e foarte amabil și sociabil.
Am avut o cameră twin (practic doua camere unite cu jumătate de zid de separare). Tv plat mare in ambele părți ale camerei (deci doua tv-uri), baie destul de ok, balcon care dădea spre DN ( dezavantajul unui hotel la marginea șoselei).
Are un loc de joacă frumos pentru copii și e potrivit pentru mai multe vârste. Are chiar și o tiroliana care atrage copiii ca un magnet, ceea ce îi conferă hotelului un plus și evidențiază cele 4 stele.
Evident, are și o parte cu minus, altfel nu îi acordam o notă de 3 stele. Aici mă refer la restaurant care e mult sub 4 stele: un meniu "a la carte" care nu permite prea multe alegeri și dintre cele scrise acolo, nu toate sunt disponibile, iar preturile sunt foarte mari. De exemplu, un burger costă 45 lei, iar o porție de clătite 28 lei. Cred că am spus destul cu asta și se înțelege că ăsta nu e meniu de 4 stele. Prețul băuturilor e ok, dar te omoară la mâncare care nu strălucește.
Am comandat un șnițel... Vai și amar de el, cred că găseam ceva mai bun la autoservire.
Odată am comandat o bere, iar după ce că nu aveau prea multe opțiuni față de meniu, era și cam caldă.
Micul dejun mai salvează situația, fiind destul de variat și acceptabil, ai de unde alege.
Priveliștea de pe terasă e minunată, dar dacă e soare puternic, nu au deloc umbrele! :) Să te prăjești puțin cât stai la masă.
Parcarea este ok, nu am nimic de reproșat.
Camera este ok. Ce nu a fost ok este unul dintre paturi care avea un cearceaf cam mai mic decât trebuia.
Nu știu dacă pandemia și-a spus cuvântul dar nu mai pot spune că sunt 4 stele per total.
Marius Avram
Marius Avram2 ani în urmă
Raportul calitate preț este extraordinar. Personalul foarte amabil, camerele mari, curate iar priveliștea este superbă. Micul dejun diversificat, oricat de pretentios esti, tot găsești ceva sa mananci. P.S. mi-ar fi placut ca untul sa fie de la producătorii locali nu tocmai din Danemarca!
Mariana stan
Mariana stan2 ani în urmă
Minunat!!! Camerele mari, curate, aerisite. Loc de joacă pt copii interior și exterior, dar și loc de "joacă" pt părinți! Mâncarea bună, multă verdeață, tiroliana. Spațiu de luat masa la iarba verde. Terasă și restaurant. La 15 min de Dino Park. Mai venim!
GYRY PEGASUS
GYRY PEGASUS2 ani în urmă
Domnița de azi a mințit la greu la telefon, nea informat cu un preț iar acolo altul iar colega ei nici nu știa că am făcut rezervare, iar clima au spus că este iar la fata locului nu era doar in camere tip apartament . Am stat în alte hoteluri cu de 4 ori preturi mai mici la camere care aveau clima... Nașpa . Am plecat
Miron Valeriu
Miron Valeriu2 ani în urmă
Totul a fost asa cum ne-am dorit !!!
Locații recomandate