/Brasov/Hotel

Hanul cu Noroc

Strada Zbârcioara 59 E, Moieciu de Jos 507135, România

Hanul cu Noroc
Hotel
4.4
210 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G84M+58 Moieciu de Jos, România
+40 744 368 385
pensiuni-moeciu-bran.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dana David
Dana David2 ani în urmă
Recomand! Curățenie, căldură, liniște , mâncarea bună!
Corina Alexe
Corina Alexe2 ani în urmă
Super din toate punctele de vedere!! Excelent! Recomand!!
Messi lionel
Messi lionel2 ani în urmă
Super tare. Gazdele niște oameni deosebiți. Mâncare delicioasa.
Pislaru Roxana
Pislaru Roxana2 ani în urmă
Cazare o noapte, 19 septembrie 2020.
Personal: 4*foarte amabil. Conditii: 3* seara au spus ca de la ora 22 o sa dea drumul la caldura, afara fiind 5 grade pana dimineata nu s-a intamplat nimic... Dimineata apa calda la dus nu era. Suport baie dus rupt, necesita schimbat. Plapuma traditionala iesea din cearsaf, necesar 2,3 nasturi ori fermuar. Apreciez ca era curatenie si lenjerie calcata si curata.
Andreea Burcea
Andreea Burcea2 ani în urmă
Primește două stele pentru condițiile cât de cât ok și priveliște.
M-a deranjat că am specificat la telefon că vin cu doi copii mici de până în 4 ani și am fost cazați la etajul 2 (scări exterioare din lemn, dacă știam dinainte renunțam).
Am luat cazare pentru două nopți și am stat doar una (deși am pierdut banii) deoarece nu am mai vrut să facem frigul (ne-am bagat la somn in tricou și la 4 dimineața eram efectiv înghețați, caloriferele amorțite, nu mai ardeau și nu reușeam să ne încălzim nicicum). La 5 dimineața nu am mai rezistat și am trimis mesaj proprietarului cu care discutasem pentru rezervare, îmi apărea că l-a citit și în 10-15 minute a început să se audă și flux nou de apă în calorifere (dimineață era iar căldură de stat in tricou). Bucătăria era lângă intrarea principală, trebuia să te îmbraci ca de ski și să faci o întreagă excursie dacă voiai să ajungi din cameră să pregătești un ceai. Apreciez însă amabilitatea de a ne-o prezenta (la bucătărie mă refer). Per ansamblu nu recomand, mai ales dacă aveți copii mici. Intrarea principală e la fel de periculoasă ca restul scărilor din Hanul cu noroc (cred că-i spune așa că ai mare noroc dacă pleci întreg de acolo).
Cristina Georgiana Capraru
Cristina Georgiana Capraru2 ani în urmă
Am făcut rezervare telefonică pentru o noapte. Am ajuns aici și doamna incredibil de lipsită de bun simt, ne-a întrebat de ce nu am venit cu mașina și de ce nu avem bagaje, de unde am venit si ce vrem.
Practic este o bătaie de joc, risipa de energie, timp si nervi. Nu as recomanda vreodată un asemenea loc. Groaznic.
Alexandra Ilie
Alexandra Ilie2 ani în urmă
Sa nu va cazati aici niciodata, totul este o minciuna, dupa rezervarea telefonica, ajungi aici iar doamna cu o nesimtire incredibila, nu te cazeaza pentru ca nu ai bagaj mare in conditiile in care voiam sa raman doar o noapte si nu am inspirat incredere pentru ca nu am venit cu masina.
Iuliana Dumitru
Iuliana Dumitru2 ani în urmă
Hanul este așezat intr-o zona linistita dar totodată aproape de strada principala. Gazdele sunt mereu primitoare si atente, mancarea delicioasa si din belsug! Noi stam la ei de fiecare data cand ajungem prin zona si mereu am fost placut surprinsi de ospitalitatea lor, lucru întâlnit din ce in ce mai rar in tara noastră, din pacate! Camerele sunt destul de spatiose si mereu curate! In jurul cabanei sunt tot felul de "trasee" mici, potecute, stradute, este chiar si un rau cu un pod peste si intrare lina. Un pic mai sus este un traseu,Valea cu Calea, potrivit inclusiv pentru copiii de 5 ani+ care duce direct in Magura!
Locații recomandate