/Brasov/Hotel

Roma Residence

Strada Alexandru Ioan Cuza 42, Brașov 500158, România

Roma Residence
Hotel
4.6
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH2W+W3 Brașov, România
+40 757 660 177
roma-residence.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anca Ionescu
Anca Ionescu4 ani în urmă
O locatie cocheta, racoroasa, perfecta pentru zilele calduroase de vara. Apartamentul este mobilat si utilat cu tot ce ai nevoie pentru vacanta. In apropiere gasesti magazine, supermarket, restaurante. Pana in Centrul Vechi este o distanta de 1,5 km, insa plimbarea este placuta. Gazdele au fost super, s-au mulat dupa programul nostru pentru receptia si predarea camerei. Parcarea este disponibila pe strada. Recomand cu drag!
Alexe
Alexe4 ani în urmă
Pozitiv: Patul. Spatiu f. mult 47m3. Negativ: Camera a fost la demisol si sotia avea claustrofobie..
Anca
Anca4 ani în urmă
Pozitiv: Totul a fost ok mai putin pardoseala necuratata.. Negativ: Pe jos cred ca nu a fost spala pe jos de 2 luni..
Gigi Tepus
Gigi Tepus5 ani în urmă
Cazare cu surprize (ap.4), in sensul ca am stat la demisol, desi nu am fost informat, in mod explicit, de acest amanunt in momentul rezervarii pe booking.
Plusuri: am gasit parcare cu usurinta, situat in apropierea zonei centrale, caldura dupa bunul plac.
Minusuri: apartament imbacsit de fum de tigara, clanta defecta la dormitor (usa nu se putea inchide), pat inconfortabil, care se lasa la mijloc, idiferent cum te asezai in el.
Mădălina Miron
Mădălina Miron5 ani în urmă
Camere foarte mari, dotate cu o mini bucatarie unde iti poti asigura tot confortul necesar :) băile f curate, curatenie si caldura in camere, mini bar la dispozitie :)
Ramina Dunai
Ramina Dunai5 ani în urmă
locatie aproape de centrul vechi - asta ar fi cel mai mare plus, in rest, cam neingrijit: mobilier defect, aragaz defect, baia murdara.
Razvan-Vasile Vartosu
Razvan-Vasile Vartosu2 ani în urmă
Foarte curat, mobilier nou, TV mare, internet de mare viteza, baia cu cabina de dus - foarte curata, centrala termica, bucataria utilata cu frigider mare, cuptor cu microunde, plita electrica - Exceptional. Nota 10!
Ali
Ali2 ani în urmă
Pozitiv: Camere spațioase Curățenia ok Locație avantajoasa (15-20min pe jos pana in centru) Locuri de parcare pe bulevard, se găsesc destul de ușor. Negativ: Miros neplăcut pe balcon De sub cada curge foarte multă apă.
Locații recomandate