/Brasov/Hotel

Rolling Stone

Strada Piatra Mare 2A, Brașov, România

Rolling Stone
Hotel
3.7
185 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHPH+C9 Brașov, România
+40 740 514 989
rollingstone.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cā Tā
Cā Tā2 ani în urmă
Cazare ok,cam galagios,nu este pentru o familie cu copii,pentru tineri, prețul ok ținând cont ca este în centru.
Fără loc de parcare exclusiva doar stradal.
Manager-ul hostelului foarte placuta,o gazda de nota 10.
Totuși este un hostel!
Hunt3r
Hunt3r2 ani în urmă
Foarte ok,recomand,10 minute de mers pe jos de la atracțiile turistice
Dumitru Puisoru
Dumitru Puisoru2 ani în urmă
Super...Este aproape de obiectivele turistice,o locație frumoasă și linistită.
Marian Adascalitei
Marian Adascalitei5 ani în urmă
Am stat Intr-o camera de doua persoane. Mobila era foarte veche și era pur decorativa, nu putea fi utilizată. La baie deși avea jacuzzi , apa nu curgea pentru a-l utiliza. Era foarte multa gălăgie, de la camerele alaturate. Am lăsat puțin geamul deschis să aerisim, și ne-am trezit cu o pisică in cameră, aparent era de acolo și putea umbla sloboda pe unde vrea. Surorile Silvia au fost foarte amabile și de ajutor. Per total e ok daca nu ai unde sa stai, altfel mi se pare cam scump.
Mircea Calin
Mircea Calin5 ani în urmă
Neserioși in privința rezervărilor.Am făcut o rezervare și am spus că voi ajunge în jurul orei 19:00 și când eram în drum spre ei la 18:45 mă sună să-mi spună că nu mai e valabilă rezervarea...cum au motivat,de tot râsul..."fiindcă românii sunt neserioși după ce am făcut eu rezervarea a sunat altul și și-a anulat rezervarea sa și au venit alții direct la hostel fără rezervare și că să nu pățească și cu mine la fel s-a gândit că e mai simplu pentru ei să nu dea vrabia din mână..."
Faza cea mai faină că în aceiași noapte după câteva ore aveau disponibile 2 camere duble...🤔🤔🤔.
Andrei Elvis Miron
Andrei Elvis Miron6 ani în urmă
In primul rand baile sunt foarte mici si un wc la care nici nu iti poti face treburile (la mansarda), caldura cam lipseste. Si exista 2 dusuri cu copertina in baia de la etaj, in care poti face dus doar cu cineva cunoscut, baia asta este pentru 16 persoane + mansarda care are cam 20 de locuri, deci un total de 36 de persoane cu acces la un dus. Am stat intr-o camera de 8 persoane cu O SINGURA cheie la 8 persoane si cand am intrebat de chei a zis ca nu are decat 2 si una e pentru ea ca sa intre sa faca curatenie. Si cel mai naspa lucru e ca vine Sotul sau cine o fi domnul ala si intra in camere fara sa bata, fara sa se scuze la 5-6 dimineata si se uita sa vada daca a plecat lumea, chiar daca acolo scrie checkout la 11:00. O experinta foarte neplacuta si chiar nu recomand. Mai puneti 50 de lei in plus si stati la o pensiune mai degraba.
Cristian Carpov
Cristian Carpov2 ani în urmă
Extraordinare locație exact ce ai nevoie ptr odihna după un drum lung
Fănică Pisică
Fănică Pisică2 ani în urmă
Preturi mici. Dar destul de rudimentar. Mobilier foarte vechi cu saltele incomode. Usile nu prea se închid. Dar la prețul cerut nu poți avea mari pretenții. În schimb... gazda de nota 10.
Locații recomandate