/Brasov/Hotel

Domeniul Dâmbu Morii

Strada Aluniș 4, Timișu de Jos 505302, România

Domeniul Dâmbu Morii
Hotel
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HJRP+W4 Timișu de Jos, România
+40 786 145 945
dambumorii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriel Neagu
Gabriel Neagu2 ani în urmă
Am incheiat un contract pentru organizarea nuntii noastre, a petrecerii pe frumoasa terasa de langa piscina si a cununiei religioase in foisorul deschis din curtea locatiei. Din cauza pandemiei am amanat evenimentul pentru anul acesta, iar cand am ajuns in final sa vedem locatia am ramas profund dezamagiti ca foisorul care odata era deschis si bine gandit pentru o cununie religioasa/civila asa cum vedeam prin filme a fost transformat intr o "chilie" inchisa cu geamuri pictate cu sfinti prin care nu intra deloc lumina naturala, in care nu au loc mai mult de 6 persoane lejer iar cei de afara nu pot participa la eveniment.
Singurul motiv pentru care inca mai dorim sa facem nunta in aceasta locatie este Luana, organizatoarea de evenimente care a dat dovada de profesionalism.
Speram ca cei care detin aceasta locatie sa se gandeasca mai mult la ce-si doresc si ce cauta clientii decat la cum le ar placea lor sa arate.
Mihaela Nicolae
Mihaela Nicolae2 ani în urmă
Buna ziua , mă numesc Roxana Mihaela Nicolae și am ales locatia Dambul Morii pentru a ne organiza nunta acolo,am ales aceasta locatie pentru peisajul minunat ,pentru natura și pentru a ne organiza nunta afara în aer liber . Petrecera am ales sa se desfășoare lângă piscina la Terasa Marabu iar ceremonia religioasa tot acolo la foișorul de lângă piscina, am fost foarte încântata de locație și am semnat contractul! Saptamana trecuta am primit un mesaj de la Luana ,doamna cu care am semnat contractul anul trecut menționând ca locația s a vândut ,ca totul rămâne exact la fel doar ca trebuie sa resemnam contractul . Astăzi am mers sa resemnez contractul și am avut "supriza" ca totul nu mai era la fel ,foișorul unde voiam sa ținem ceremonia religioasa a fost modificat și înlocuit cu o capela care nu mai are același aspect (farmec) . Am rămas foarte dezamăgită aflându-ma în aceasta situație eu semnând un contract iar acum sa găsesc modificări la locatia respectiva pe care în acest moment nu as mai alege-o daca ar rămâne asa ! Discutând cu Luana ,am primit multă înțelegere din partea ei sperând ca totul se va rezolva dupa ce dânsa va vorbi cu respectivii proprietarii spunându-le ca toată lumea care vine sa semneze sau resemneze contractul este dezamăgită de aceasta decizie! Am resemnat contractul cu speranța că se va lua decizia ca foișorul sa rămâna exact unde este fiind amplasat minunat în fata podului . La plecare ne am întâlnit și cu un Domn Maneger Adi căruia i am explicat situația, dar nu stiu cat de mult se pune în locul clienților, sunând ca ,capela va rămâne acolo și punct ....si ca se va face un alt foișorul în alt loc . Va rog frumos sa nu evitati mesajul meu si sa va gândiți ca v am ales cu toată plăcerea si mi se pare normal ca contractul pe care l am semnat sa rămână ca la început și sa nu fiu nevoita sa recurg la alte metode mai putin placute .Mulțumesc anticipat!
Dan Hermenean
Dan Hermenean2 ani în urmă
Locatia si-a pierdut din stralucirea de altadata, candva era calduroasa si primitoare. Dupa ce am intrat in restaurant si ne-am asezat la o masa, am stat aproximativ 10 minute si nu a trecut nimeni pe la noi, sa vada daca dorim ceva, sau sa ne aduca un meniu, in conditiile in care la alta masa era un manager/sef de sala care discuta/prezenta oferte de eveniment altor clienti.
Raluca andreea andries
Raluca andreea andries2 ani în urmă
Ne-a plăcut foarte mult locația, ca și peisaj, ambient și amplasare. Am mers pentru ca eram interesati de organizarea nuntii in sala mica, iar Luana a fost foarte drăguță și amabila încă de la început, ne-a răspuns cu răbdare și profesionalism la toate întrebările. Păcat însă de foișor, pentru ca urmează sa fie transformat în capela. Foișorul ofere locației un aer aparte.
Valentina maria
Valentina maria2 ani în urmă
Locația superbă și peisajul minunat. Am programat o vizită pentru a ne organiza nunta în salaTresell. Luana ne-a întâmpinat cu drag și ne-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie.
Ne doream ca slujba religioasă să fie ținută în foișor însă transformarea acestuia în capela ne-a făcut să renunțăm. Acesta avea un farmec aparte înainte de această transformare. Acest aspect fiind un mare minus.
Emillia C
Emillia C2 ani în urmă
Deși locația e foarte bine amplasată, serviciile lasă mult de dorit. Am programat o vizită pentru a ne putea organiza nunta acolo, în sala mică mai exact. Doamna care ne-a întâmpinat a avut o atitudine total neprofesionistă, a lăsat impresia că îi pierdem timpul. Când vorbeam cu ea, efectiv se uita pe pereți sau în telefon. Ne vorbea în scârbă și se arăta deranjată de întrebările noastre. O dezamăgire totală, păcat de loc.
Anna Fodor
Anna Fodor2 ani în urmă
Am fost să vizionăm locația, cu dorința de a ne organiza nunta acolo. Am optat să alegem această locație datorită foișorului pe care îl văzusem anterior la un alt eveniment, dar și pentru zona verde din jurul sălii Treselle. Am rămas total dezamăgiți când am văzut că foișorul a fost transformat într-o capelă. Din punctul nostru de vedere, nu era locul potrivit pentru un astfel de lăcaș.
Așadar, cu părere de rău renunțăm la această locație și ne vom reorienta.
Eduard Nedelcu
Eduard Nedelcu2 ani în urmă
Semnal WIFI puternic, mie personal mi-a placut curatenia, pahare nu mai sunt pentru ca odata cu pandemia a schimbat multe reguli din cate am aflat.... Per total sejur frumos
Nu stiu de ce comenteaza unii prost sincer ... ca sa constatam pe urma ca nu e adevarat nu o sa ii inteleg.
Locații recomandate