/Brasov/Hotel

Downtown Hostel

Strada Castelului 60, Brașov 500014, România

Downtown Hostel
Hotel
4.3
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHQR+VP Brașov, România
+40 754 985 246
hostelworld.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marius Codreanu
Marius Codreanu2 ani în urmă
Locația este ok se afla fix lângă piața sfatului , este curat.
Camelia Dragomir
Camelia Dragomir2 ani în urmă
Am fost la Downtown Hostel in septembrie 2021. Gazda amabila, locatie excelenta, dar... plin de PLOŞNIŢE!! Baile foarte mici, usile scartaie foarte tare.
I was at Downtown Hostel in September 2021. Friendly host, great location, but ... full of BEDBUGS !! The bathrooms are very small, the doors creak very loudly.
Mihaela Comanici
Mihaela Comanici2 ani în urmă
Mic dar practic și bun!
Small but very good!
Liviu Savin
Liviu Savin2 ani în urmă
Locație f bună! Curat, liniște, în centrul Brașovului
MartyBrother Channel
MartyBrother Channel2 ani în urmă
A fost foarte plăcut (am stat o săptămână împreună cu iubita mea). E aproape de centrul vechi și de Tâmpa, deci un punct foarte strategic. Curat în cameră, interesant și dușul, dar mai ales, primirea a fost extraordinară și gazda super de treabă. Ne-am putut bucura de Brașov! 😁
Dreamqueen dream
Dreamqueen dream2 ani în urmă
Nu recomand,scari greu de urcat si inguste,camera mica si baia este f.departe de camere.Si la curățenie se mai poate insista!
Narcis Stefan Barat
Narcis Stefan Barat3 ani în urmă
Lucruri bune: Decorațiuni interesante, călduros, curat, aerisit, TV cu ecran plat, feon, frigider. Gazda prietenoasă și foarte buna comunicare cu aceasta. Zona foarte buna.

Lucruri rele: In baie nu era nimic pe jos și am fost nevoit sa stau pe gresia rece. Perdeaua in camera era pe jumătate căzută. A fost un episod in care cineva a bătut insistent la ușă, pentru a verifica centrala (intrarea către centrala se face din camera), util ar fi fost un avertisment (telefon) fiindcă chiar ne am speriat.
Robert Parnica
Robert Parnica2 ani în urmă
Ami place locul unde este amplasata cladirea si servici bune curatenie bucatarie Bai curate dezinfectate an fiecare zi paturi curate apa calda an fiecare. minut ,zi ora , recomand tuturor servici si calitate
Locații recomandate