/Brasov/Hotel

Acvila

Strada Zbârcioara, Moieciu de Jos 507135, România

Acvila
Hotel
4.5
214 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F8XG+PM Moieciu de Jos, România
+40 268 238 082
hotelacvila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
CRISTI Iancu (CriStyle.*.)
CRISTI Iancu (CriStyle.*.)2 ani în urmă
Am ales aceasta Pensiune fiindca atmosfera a fost foarte ospitaliera precum ca la o pensiune si nicidecum Hotel, l-am ales la intamplare, si pe ultima suta de metri cu o zi inainte sa inceapa weekendul! Si totul a fost minunat de la formalitati pana la cazare, chiar si mancare!

CE NU MI-A PLACUT: - personal eu nu am obiectii, chiar daca sunt un Traveller Blogger exigent, nu am efectiv nicio obiectie; insa ceilalti prieteni cu care am venit au avut cate ceva de comentat: ca nu a fost suficienta caldura in camera (luna Decembrie), ca mancarea a fost prea scumpa visavis de cantitate, ca li s-a imputat diverse portii, +alte produse, pe factura finala, desi ei nu le consumasera.... :(
Eu si familia mea, ne consideram niste norocosi, TOTUL A FOST EXCELENT! Am mancat bine, am platit un pret corect!

CE MI-A PLACUT:
- avem spatiu de joaca, o priveliste foarte frumoasa de la balcon sau geam pe mansarda, camera foarte curata, perne/saltea impecabile, avem o masa de biliard si un ping-pong pentru distractia de grup, MANCAREA ESTE SUPER EXCELENTA!!! Mic-dejun suficient a la Carte, gustos, cu adevarat continental, mediteraneean, frantuzesc, romanesc, full-options, GUSTOS!! Ciorba de Burta de nota 6-7, Micii de nota 8, Tigaia picanta sau Mancarea de la Garnita de Nota 10, Paste nota 10, Ciorbe/supe nota 10, Peste Pastrav nota 10, Mamaliga sau MBS - nota 10, Deserturile facute cu atentie cu Fine-dinning de nota 10, preturile OK, ...un pic la gramaj sa mai lucrati - - - nu poti sa pui 2buc. juma carnati + 2 jumari si cateva muraturi si sa ceri 35 lei!??👎
Patronul foarte ospitalier, atent sa te simti bine, plin de recomandari, un om de nota 10! Doamna de la receptie, prefer sa nu comentez caci stric review'ul!😁👎 Ospataritele de nota 10 - desi nu prea aveau experienta, se miscau foarte repede, erau foarte amabile👍, si ne-au indeplinit orice doleanta ce tinea de restaurant/bar foarte rapid.
Noi am avut caldura in camera, a fost liniste, am fost tratati excelent, si cu siguranta vom reveni, si vom recomanda oamenilor de calitate pentru a pastra totusi nivelul si nu a decadea in cocalarisme si servicii slabe.

DE REMEDIAT: atentie la gramajele portiilor, prefer sa platesc mai mult pentru o portie corecta si consistenta! atentie la introdusul produselor consumate per camera recomand patronului un soft Restaurant cu touch pe tableta care contorizeaza totul per client si trimite si la Receptie dar si la Bucatarie. In rest, nu incercati sa fiti exigenti, caci totusi traim in Romania!👍😀
Ciprian-Laurentiu Feraru
Ciprian-Laurentiu Feraru2 ani în urmă
O locație perfectă. Personal foarte amabil și politicos. Locația este excelentă pentru câteva zile de relaxare. Mâncarea este deosebită.
Mihaela Marin
Mihaela Marin2 ani în urmă
In Moieciu de jos exista acest loc de cazare linistit, curat, cu oameni minunati, cu mancare buna, unde am sa revin cu placere oricand. O zona in care nu te poti plictisi, cu multe posibilitati de miscare in natura si obiective turistice.
Cosmin Bobeica
Cosmin Bobeica2 ani în urmă
Daca doresti sa scapi de aglomeratie si zgomot, Hotelul Acvila este cea mai indicata locatie, mai ales pt un sejur in familie. Totul a fost la superlativ: curatenie impecabila, camere dotate corespunzator, spatiu de joaca pt copii, mancare proaspata si foarte gustoasa, iar personalul foarte amabil, mai ales dna de la receptie si managerul hotelului. Vom reveni cu siguranta!
Stefan Dumitru
Stefan Dumitru2 ani în urmă
Un loc de cazare ideal pt relaxare, personal foarte amabil, mâncare diversificată și foarte bună, camerele curate. Îl recomand tuturor și cu siguranță vom reveni.
Tavi Tileaga
Tavi Tileaga2 ani în urmă
Locatie si peisaj splendide! Acces facil in orice punct din zona Branului! Servicii ireprosabile si personal extrem de amabil! Un loc de unde nu-ti mai vine sa pleci. Felicitari si multumiri gazdelor! Vom reveni cat de curand posibil!
Claudiu Tataru
Claudiu Tataru2 ani în urmă
Calitatea aerului este extraordinara în zona și, prin urmare, odihna este cea mult dorita. Hotelul este scăldat în soare întreaga zi, aspect ce-i avantajează pe cei care prefera relaxarea pe terasa generoasa , iar produsele tradiționale servite aici dau o savoare aparte sejurului.
Adrian Gheorghe
Adrian Gheorghe2 ani în urmă
Am fost doar la restaurant. Nu am foat cazati.
Totul a fost in regula, mancarea buna (bulzul mocanesc, snitelele cu cartofi cu carne multa si crusta subtire, pastele bune), preturi destul de ok. Per total, a fost bine
Locații recomandate