/Brasov/Hotel

Fantasy Residence

Strada Republicii 56, Brașov 500030, România

Fantasy Residence
Hotel
4.1
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVV+FH Brașov, România
+40 773 863 647
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andra Aristotel
Andra Aristotel2 ani în urmă
A fost superb! Curat, liniște, ușor de ajuns iar de gazda toate cuvintele frumoase. Este o doamna foarte simpatica! Ne vom întoarce cu drag!
Catalina Pintilie
Catalina Pintilie2 ani în urmă
Un loc minunat, curat si primitor din care imi pare rau că am plecat la sfârșitul vacanței. Pentru noi a fost exact ce am căutat. Mulțumim!
David chelariu
David chelariu2 ani în urmă
Totul mai mult decât te aștepți!
Mihai Cuza
Mihai Cuza4 ani în urmă
Amplasamentul este foarte bun si oamenii draguti. Se observa preocuparea lor de a avea clienti multumiti. Baia e curata. Acestea fiind spuse, eu am dormit foarte prost in primul rand din pricina unui pat inconfortabil, subred, cu perne si lenjerie dubioase. In al doilea rand, am nimerit o camera cu ferestrele spre bar. Asta nu e o problema pe timpul zilei cu draperiile trase. Insa noaptea ele trebuie tinute deschise pentru aer si zgomotul plus lumina de afara nu sunt optime pentru acei (probabil putini) turisti care vor sa doarma.
Simona C
Simona C4 ani în urmă
Locatia este foarte buna. Referitor la conditiile de cazare, depinde mult de apartamentul sau studioul pe care il nimeresti. In apartamentul in care am stat, curatenia la mult de dorit iar pernele si lenjeria sunt in stare foarte proasta. Nu exista noptiere la pat si ar fi utile. Lumina in bucataria-dormitor este slaba, un neon minuscul fara putere. Desi este un apartament in care se pot caza 4 persoane, sunt numai 2 scaune. Parte din lenjerie sigur nu era schimbata. In plus, apartamentul este langa o cafenea si are si un balcon de acces catre un hostel. Este zgomot in permanenta. Nu te poti odihni, vin si pleaca in permanenta turisti galagiosi, cu trolere in dreptul geamului tau, ies noaptea la fumat si vorbit la telefon tare, tot la geamul tau. Nu cred ca ar trebui sa cazaze acolo familii si oricum nu pentru mai mult de 2 nopti. La mesele de afara se vorbeste tare si apoi, dimineata, cand se deschid cafeneaua si restaurantul, incep sa strige de la unii la altii, sa plimbe tomberoane, lazi. Seara, mirosul de canalizare este groaznic, dar asta nu este vina gazdei. Eu am ales apartamentul de pe turistinfo, insa am fost cazati intr- un apartament care nu apare acolo. Nu este nici pe booking. Nu l-as fi ales. In plus, pretul a fost mai mare fata de cel publicat pe turistinfo pentru apartamentele Fantasy.
Rodica Bunea
Rodica Bunea5 ani în urmă
Minusuri: curatenie neglijenta, patura murdara, perne murdare, la baie este frig. Proprietara neglijenta, nu ne-a mers caldura si ne spunea la telefon ce sa facem la centrala, la calorifere, de fapt problema rezolvand-o un oaspete care statea in camera de sub noi, revoltat ca nu ii functionau caloriferele. Dezamagitor, pe afara nu arata bine deloc. Inauntru nu arata rau dar curatenia lasa de dorit. Singurul plus este locatia centrala in Brasov.
Avramescu Dan
Avramescu Dan6 ani în urmă
Super adevărat,in buricul târgului, ultra central simți pulsul orașului la preț modest.Mai mult decât necesar.Super mulțumit.Felicitarile mele.
IONUT NEGOITA
IONUT NEGOITA2 ani în urmă
Recomand cu încredere! O gazda f primitoare , ne a luat inclusiv de la Gara Brașov pe mine și prietena mea , având drum prin zona
Ii mulțumesc pt acest lucru și am apreciat f mult ! Legat de cazare : zona este perfecta exact în centru Brașovului, camera f bună cu toate condițiile , baia curata și moderna
Eu sunt f mulțumit atat de condiții cat si de cum am fost tratați de gazda
O doamna deosebita!
Recomand !!!!
Locații recomandate