/Brasov/Hotel

Pensiunea Bittner

Strada Nicolae Teclu 6, Brașov 500194, România

Pensiunea Bittner
Hotel
4.4
363 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ54+86 Brașov, România
+40 268 424 450
pensiuneabittner-brasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marian Golumbeanu
Marian Golumbeanu2 ani în urmă
Curat, placut, micul dejun excelent!
Ecaterina Rosu
Ecaterina Rosu2 ani în urmă
Un mare plus al acestei pensiuni este parcarea proprie și personalul foarte amabil.
Magda Sirbu
Magda Sirbu2 ani în urmă
Din 2019 numai aici ma cazez. 10+ pentru: amabilitate, promtitudine,curatenie,mancare excelenta.Va recomand din toata inima!❤
Alexandru Pavalache
Alexandru Pavalache2 ani în urmă
A lătrat un câine toată noaptea aproape, dimineața am găsit mașina blocată in parcare!
În rest personalul prietenos și curățenie
Papi Power
Papi Power3 ani în urmă
Pensiunea este situata pe o strada putin circulata, deci o sa aveti parte de liniste. Este o optiune buna pentru cazare rapida, dar sa fiti pregatiti ca nu aveti gel de dus, papuci si alte chestii de igiena. Camera este curata, are tv si frigider si dotata cu cada.
Lorena Criveanu
Lorena Criveanu3 ani în urmă
Pensiunea mea preferata din Brasov, locul unde ma simt ca acasa si unde revin de fiecare data cand am drum la Brasov! Gazdele deosebite, educate, cu multa rabdare si receptive. Camerele de o curatenie impecabila, personalul foarte amabil, preturi foarte bune, recomand din suflet!
Cojocaru Cristian
Cojocaru Cristian2 ani în urmă
Am facut o rezervare pentru 2 camere la aceasta pensiune si cu 1 zi inainte sunt anuntat telefonic ca nu mai este valabila intrucat cei cu rezervare anterioara au prelungit sederea (cica o echipa de muncitori care nu au terminat o lucrare). Interesant faptul ca rezervarea mea era in weekend cand nu mai lucreaza vreo echipa de muncitori.Tot interesant de neprofesionalism este si raspunsul "domnului" de la cazare :" ei... gasiti dvs o cazare...." Lipsa de respect fata de client care le plateste salariile m-a determinat sa las acesta recenzie si sa aratam si aceasta latura a turismului romanesc. Sa nu uitam si de discutia neprincipiala a dlui de la receptie in care spune:" ce,.. cand VOI clientii rezervati si nu veniti cum e..? De parca toti clientii ar fi la fel si... deja ne tragem de sireturi cand vorbim cu clientul si vrem sa-i inchidem si telefonul in nas...! Astept dreptul la replica daca considerati ca, ce am spus nu este adevarat, si va ASIGUR de intreaga mea sustinere negativa in recenzii peste tot unde voi avea ocazia atat in mediu on line cat si printre alti posibili clienti. Poate veti invata ceva din acest lucru. RUSINE!!!
Cristian Bratu
Cristian Bratu2 ani în urmă
Cazare la prețuri decente. Pensiunea e pe o stradă liniștită, fără trafic. Camerele foarte curate, calde. Apă caldă în câteva secunde. Sunt câteva locuri de parcare în curte, daca sunt ocupate se poate parca pe stradă. Check-in-ul s-a facut foarte rapid. Transport in comun la strada principală. Un raport preț/calitate foarte bun.
Locații recomandate