/Brasov/Hotel

Hotel Carpați

Strada Nicolae Bălcescu 1, Predeal 505300, România

Hotel Carpați
Hotel
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GH5H+77 Predeal, România
+40 751 270 635
hotelcarpatipredeal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alina Melinte
Alina Melinte2 ani în urmă
Hotel a fost ok , putin cam neserioși - am făcut rezervare prin telefon, fiind familie cu 2 copii și cum nu mai aveau disponibile, suite sau apartamente , am rezervat 2 camere dar am specificat sa fie alăturate și asa mi s-a si promis. Când am ajuns, surpriza, camerele nu erau alăturate, una pe un hol, alta pe alt hol.( bine ca nu au fost la etaje diferite 😁) Mi s-a zis ca asa au fost de la început rezervate in sistem si nu se poate face nimic. In rest a fost ok, curățenie, mic dejun diversificat, dar după 9.30 nu mai găseai mare lucru și nu doar din vina lor cat si din vina clienților care erau " români veritabili " care isi umpleau farfuriile dar mâncau doar jumate ( chiar l-am auzit pe seful de sala, ca desi clienții care vin mai tarziu se plang ca nu este sufiecienta mâncare, se arunca jumate din mancarea de la micul dejun din cauza celor mai sus menționați) La piscina accesul era cu programare. Restaurantul super ok , mancare bună si preturi accesibile.
Mihaela Miky
Mihaela Miky2 ani în urmă
Superb totul de vis, o vacanta relaxanta partia Clabucet foarte aproape ,sauna ,spa ,piscina super relaxante ,micul dejun excelent foarte multe sortimente de ales iar mesele de pranz si de seara foarte copioase si gustoase iar chelnerul Ionut a fost foarte prietenos atent cu noi pe tot parcusul sejurului nostru deci 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️recomand cu drag
Nina mhaescu
Nina mhaescu2 ani în urmă
Hotelul, serviciile, personalul foarte ok. Dar ce sa faci cu turistii? Un grup de aproximativ 80 de schiori cazati la acest hotel in noaptea de 29/30 ianuarie ne-au facut o noapte de "vis" la acest hotel. Probabil ca si la ei acasa se poarta la fel.... tipa pe holuri se injura ca la usa cortului, alearga noaptea.... si cand le atragi atentia ca vrei totusi sa te odihnesti, stupoare : "inca 2 minute...." Pai bai nene esti nebun? Te-am suportat 2 ore.... si mai ai nevoie de inca 2 minute? La ora 1 noaptea? La usa camerei in care ar trebui sa dorm si pentru care, ce crezi?, am platit...
Pacat ca astia sunt oamenii educati ai zilelor noatre....
Am depunctat hotelul din cauza turistilor. Trist. De aceea ne facem de bafta peste tot.... d e ghiolbani.... ca "tarani" e un termen care ar fi jignit in acest contex.
Nicoleta C
Nicoleta C2 ani în urmă
Raportul calitate preț este unul chiar mulțumitor. Este un preț acceptabil (comparat cu scorurile din Predeal) raportat la serviciile oferite (Spa, sala fitness, masaj, sauna etc). Serviciile menționate au fost mulțumitoare, iar organizarea din perioada pandemica este una care te face sa te simți în siguranță. ATENTIE: în perioada pandemiei pentru serviciile de Spa, piscina, masaj, fitness se fac programări în prealabil chiar dacă piscina și Spa ul sunt incluse în preț. Acest aspect nu era menționat pe platforma Booking (nu am verificat pe site ul lor). Mâncarea are o calitate medie, nimic deranjant, dar nimic wow. Camerele sunt intr-adevar mai mici (probabil este un hotel vechi, renovat și upgradat la 3 stele), dar acceptabile ca spatiu.
Curățenia din camera este în regula, la nivelul la care ma așteptam la 3 stele.
Personalul este jovial, dar aceste aspecte pot fi subiective și pot depinde și de tipul de interacțiune.
Exista parcare a hotelului destul de încăpătoare.
Per total este un loc pe care îl recomand.
Vali moro
Vali moro2 ani în urmă
Tinand cont ca este un hotel de pe "vremea lui Ceausescu:))"conditiile sunt destul de bune.Hotelul este foarte curat,(se vede ca a fost renovat) am ales sa luam o garsoniera cat de cat spatioasa,foarte curata,la.solicitarea avuta la receptie s a raspuns foarte repede din partea personalului.Micul dejuns a fost foarte variat,au niste mini croissante bestial de bune,in rest cam ce se gaseste la orice hotel ( oua,cremwursti,carnati,zacusca,pateu de ficat,icre etc).Per ansamblu cazare cu mic dejun am fost placut impresionata.Recomand
Ruxandra Baicu
Ruxandra Baicu2 ani în urmă
Ziua de Dragobete am petrecut-o impreuna cu familia intr-un loc drag noua. Dorim pe aceasta cale sa multumim intregului personal pentru amabilitatea si serviciile oferite incepand cu doamnele de la receptie, ospatarilor pentru servirea ireprosabila, bucatarilor pentru mancarea foarte buna si doamnelor de pe cazare pentru curatenie. Recomand cu incredere tuturor celor care ajungeti in acest hotel sa va bucurati de serviciile SPA-ului. Vom reveni cu drag.
Radu Boiangiu
Radu Boiangiu2 ani în urmă
Un hotel curat cu oameni respectuoși, cu un restaurant unde totul a fost proaspăt, servirea promtă iar cei 2 din formația care canta seară de seară merită toată lauda. Am folosit sauna și piscina interioară încălzită. Totul a fost extrem de curat. Ca un minus ar fi distanța dintre saună și piscina acoperită. Prețurile sunt decente. Așadar recomand cu căldură. Noi vom încerca să revenim.
Sorin Boroghina
Sorin Boroghina2 ani în urmă
Hotelul ok.Piscina o porcărie:apa are clor de nu poți intra,percep 30 lei pe h. și halat 8 lei.La masa trebuie să aștepți să se elibereze f mult(sala de mese mica în comparație cu numărul de pers. cazare)
Locații recomandate