/Brasov/Hotel

Dapa

Strada Unirii 7, Predeal 505300, România

Dapa
Hotel
4.5
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GH2F+45 Predeal, România
+40 722 272 879
pensiuneadapa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Doina Darius
Doina Darius2 ani în urmă
Ospitalieri curatenie ne au primit in camera de la ora 9.00 Recomand!
Cosmin levarda
Cosmin levarda2 ani în urmă
Frumos, curat, placut, pitoresc, gazda primitoare, confortabil, incapator. Recomand, vara, cred ca si iarna e bine.
Alina Vlad
Alina Vlad4 ani în urmă
Mirosul din camere f puternic de canalizare sifon
Mobilierul mai mult vechi decât rustic riscau să rămâi cu manevrele in mana sau sa cada pe tn
Micul dejun...La o masă de 6 persoane,4 adulti si 2 copiii, a venit nenea acela cu un platou care avea exact 4 sferturi de roșii,8 feliute de castraveti, 4 felii de laser,4 felii de șuncă 4 felii de brânză 4 felii de salam . Iar pe un alt bolile 2 linguri de zacusca... La 6 persoane in conditiile in care noi eram 6. Ne. A intrebat daca dorim omletă sau ou ochi,și l.a m rugat sa ne aduca 4 omletă și 2 Ouă ochi. A acceptat, dar in acelasi rand sa si strâmbă semn ca nu ia convenit. Nu recomand.
Ana Cruceru
Ana Cruceru4 ani în urmă
Totul a fost excelent, de la venire si pana la plecare. Primirea calduroasa, camere frumos mobilate, curatenia impecabila. Micul dejun foarte bun, baiatul de la receptie extrem de saritor si amabil. Ne-am simtit foarte bine. Pensiunea este foarte aproape de centru si are si un Carrefour langa ea. Multumim pentru tot gazdei!
Corina Jianu
Corina Jianu2 ani în urmă
Am ajuns la aceasta pensiune dupa o tentativa de cazare esuata...Am facut rezervare pe booking ptr un apartament si am ramas placut surprinsa de conditiile de cazare si curatenie...mai ales in aceasta perioada!!! Micul dejun a fost ff bun si suficient,personalul foarte serios si serviabil.Liniste,aer curat si oameni de exceptie! Ne-au oferit un sejur minunat si sper sa revenim!!!!
Gaby Gancea
Gaby Gancea2 ani în urmă
Cameră curată, îngrijită, ca de altfel întreaga pensiune. Proprietari foarte amabili, mic dejun îndestulător și gustos. Nu este situată la strada principală, un plus. Deși calea ferată este in apropiere, nu am auzit nimic în timpul nopții. Super locație!
Ari Bistriceanu
Ari Bistriceanu2 ani în urmă
Suita duplex extraordinara.Primire ireproșabilă. Curățenie si servicii de calitate. Recomand
ElenViorel Craciun
ElenViorel Craciun2 ani în urmă
De la intrare: parcarea pensiunii era necurățată de zăpadă existând riscul de lovire a celorlalte autoturisme parcate, terasa cu grătar insalubră, grătarul necurățat, chiuveta care deservește grătarul, foarte murdară, accesul la sala de mese restricționat, totodată fiind interzis consumul de energie electrică, suplimentar, în cameră, precum și a alimentelor. În baie cabina de duș nu se închide etanș, apa se scurge pe sub cabină inundând pardoseala, chiuveta slinoasă, suportul pentru săpun era ruginit și rupt, minibarul din cameră era nefuncțional, telecomanda de la televizor avea bateriile consumate. Nu în ultimul rând, domnul Radu care s-a recomandat fiind administrator al pensiunii Dapa, a avut un comportament atipic unui lucrător din turism, stricând din prima zi buna dispoziție a turiștilor. Sincer, dacă nu era stațiunea aglomerată, plecam la altă locație. Ca încheiere, recomand proprietarului pensiunii Dapa să se urce pe o scară și să desprindă două din cele patru stele care induc în eroare turiștii!
Locații recomandate