/Brasov/Hotel

All Times

DN1, Timișu de Jos 505302, România

All Times
Hotel
3.9
242 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJ3X+29 Timișu de Jos, România
+40 268 339 868
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Haiducu Albu
Haiducu Albu2 ani în urmă
Am băut o cafea foarte bună
Dumitru Adriana
Dumitru Adriana2 ani în urmă
raportat la calitate pretul este ok
liniste,caldura,spatiu verde ,vom mai revenii.
Albert Dimen
Albert Dimen2 ani în urmă
Am fost la o mișcare, cu niște prieteni. Suprafața de joc este super ptr. minifotbal. Este mare si se poate juca chiar și 8+8.
Catalin Petcu
Catalin Petcu4 ani în urmă
Foarte slabe conditiile de cazare!! Parchetul scartaie, mocheta miroase urat si este nespalata, in baie te loveste un miros puternic, lenjeria de pat este patata, becurile sunt arse. Pe scurt cazarea prezinta conditii precare din punct de vedere al igienei. Inteleg ca si pretul este unul foarte mic dar conditiile nu sunt la nivelul unor asteptari minime pe care fiecare client ar trebui sa le aibe. Pe scurt locul ar trebui sa intre in renovari majore si igiena intretinuta la un nivel minim de decenta!
Leonard
Leonard4 ani în urmă
Este o pensiune foarte proasta. Am venit aici si peretii sunt murdari, orice atingi se strica si paznicul pentru ca ni sa blocat ușa a spus de unde suntem si i-am spus că din Piatra Neamț. El a spus ca e normal ca cei de acolo sunt prosti si au probleme mintale.Dar fiecare camera are o baie si prosoape curate.
Andras Barabas
Andras Barabas4 ani în urmă
Atentie!!!!!!pentru cei care folosesc vestiarele pentru activitati sportive, nu garanteaza sau asigura pentru lucrurile personale chiar daca vestiarele sunt incuiate, nu mai vorbesc de obiecte sau lucrurile uitate acolo, personalul hotelier total lipsit de bun simt si educatie, nu mai zic de profesionalism nici nu au nici nu stiu ce inseamna cuvantul!!!!.recent am uitat in vestiar un lucru personal mai bine spus aparat medical si au spus cei de la receptie ca nu raspund pentru obiecte lasate sau uitate acolo si l-au aruncat la gunoi,nu mai zic de chitante sau facturi dupa achitare nici vorba de asa ceva.sper ca aceasta recenzie sa fie citit si de cei care fac controale.
Karina M
Karina M4 ani în urmă
NU mergeti niciodata acolo. Peretii sunt scorojiti, camerele sunt murdare, mocheta nu este aspirata si nici spalata bine. Podelele scartaie, usile nu se inchid bine. Pe mobila veti gasi praf. Receptionista si paznicul sunt niste oameni lipsiti de bun simt. Paznicul ne-a facut prosti...etc, etc. Este clar, va sugerez sa nu mergeti niciodata acolo.
Denis Denis
Denis Denis2 ani în urmă
Am platit cazarea si 3 mese pe zi. Am ramas nemâncați! Au spus ca nu mai au nimic de mancare!
Locații recomandate