/Brasov/Hotel

Paloma House SRL - Pensiunea Paloma

Strada Nicolae Titulescu 21, Brașov 500103, România

Paloma House SRL - Pensiunea Paloma
Hotel
4.5
201 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJX7+M4 Brașov, România
+40 769 411 411
pensiuneapaloma.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihai Anton
Mihai Anton2 ani în urmă
O locație super ok
Mihai serban
Mihai serban2 ani în urmă
Servicii de înaltă ținută, curățenie exemplară, tot ce-ți trebuie sa te simți că acasă la niste prieteni dragi. Voi reveni cu siguranță....
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Am avut parte de o niște zile foarte relaxate. Pensiunea este amplasată astfel încât accesul la un supermarket/ mijloace de transport în comun este simplu. Având și o bucătărie accesibilă oaspeților, se poate prepara mâncare rapidă (sandwich etc) cu ușurință. Cei doi câini ai pensiunii sunt poate partea mea preferată, sunt foarte prietenoși, iar gradina spațioasă permite să te relaxezi afară. Gazda a fost de ajutor, stăpânind mai multe limbi străine, fiind capabilă să comunice ușor cu prietenul meu neamț în limba germană.

De abia așteptăm să revenim!
Vio Valentino
Vio Valentino2 ani în urmă
Parcare inclusă, curte cu terasa și bucătăria la dispoziție, saltele foarte bune, căldura reglabila din termostatul caloriferului.
Ospitalitate, curățenie, liniște, zona verde pentru relaxare, aproape de punctele de interes.
Lăcrămioara Movilă
Lăcrămioara Movilă2 ani în urmă
O gazdă primitoare, foarte amabilă.
Pensiunea, situată în centrul civic al Brașovului, este curată, cu curte interioară, într-o zonă liniștită, foarte aproape de centrul comercial AFI.
Recomand cu căldură! (Am achitat cu vouchere de vacanță)
Rares chis
Rares chis4 ani în urmă
O pensiune frumușică, cu o grădină plăcută ochiului. Prețul camerei pentru o noapte este bun, condițiile fiind bune! Este situată destul de aproape de centru, aproximativ 18 minute de mers pe jos, într-un ritm normal. În viitorul apropiat, în proxima vecinătate a pensiunii se va deschide "faimosul" AFI Brașov?
Tibor laszlo
Tibor laszlo4 ani în urmă
De la ora 7 dim. nu mai puteam dormi din cauza zgomotului infernal şi mirosului din bucătărie ajuns la et.I.Dragilor,nu mai scrieți să păstrăm orele de linişte,dacă chiar dvs. nu le respectați!Turiştii vin pentru odohnă!
Miki03soimu
Miki03soimu5 ani în urmă
Este o pensiune cu personal primitor. Am stat într-o camera dubla cu vedere la gradina și a fost foarte liniște și cald (la - 5°C afara). Am folosit bucataria comuna și a fost ok. Micul dejun nu este inclus în preț, dar este foarte bogat, mai bogat decât ce au postat ei ca meniu. Platoul rece cu oua fierte e cam pentru 2 oameni, eu n-am putut manca tot (salam uscat, mușchi, șuncă de pui, telemea, cașcaval, roșie, castravete și 2 oua +pâine și cafea).
Locații recomandate