/Brasov/Hotel

Casa Adiță

Strada 13 Decembrie 26, Brașov 500199, România

Casa Adiță
Hotel
3.7
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ34+Q6 Brașov, România
+40 763 637 782
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iuliana Stefan
Iuliana Stefan2 ani în urmă
Nu există căldură,dezamăgire totală!
Ion popescu
Ion popescu2 ani în urmă
Am facut rezervarea pt un apartament, noi fiind 2 cupluri, iar in momentul in care am ajuns la locatie proprietarul (persoana de contact) ne a spus ca nu este disponibil apartamentul rezervat de noi, insa ne ofera altceva la aceiași bani insa cu o canapea in loc de pat dublu. Bineinteles ca nu am fost de acord, iar norocul nostru a fost ca am gasit in alta parte. Proprietarul a justificat anularea celor de la Booking prin faptul ca am vrut noi sa ne cazam mai devreme, ceea ce este total neadevărat. Lectie invățata pt noi, insa a fost bine ca am ajuns devreme in Brasov, jur de ora 12, am sunat la locatie, iar apoi am avut timp sa gasim in alta parte. Daca ajungeam la ora 21 de exemplu trebuia sa acceptam noile condiții ale proprietarului.
Metallica Metallica
Metallica Metallica2 ani în urmă
Dezamagire totala. Din păcate nu am apucat sa vedem locația. Am ajuns în Brașov în jurul orei 1200, am sunat la locație pt a verifica dacă am nimerit adresa și sa întrebam dacă putem parca maşina la adresă, ca până la check in sa putem merge sa ne plimbăm prin oraș. Prietena mea, care a făcut rezervarea pe Booking.com a sunat proprietarul și acesta ne a comunicat ca apartamentul rezervat nu este disponibil și ca ne oferă un altul, de lux 🤫, la un alt preț dar cu un pat și o canapea. Proprietarul a justificat ca este vina Booking.com pentru greșeală, deși ma îndoiesc, nu este prima dată când fac rezervări pe Booking.com și nu mi s a întâmplat niciodată asa ceva. Astfel am fost puși într-o situație destul de dificilă, dat fiind că eram într-un weekend aglomerat. Din fericire am reușit să găsim dar nu în Brașov, fapt ce am vrut sa evitam de la bun început. Păcat! Pt atitudine și neprofesionalism Zero!
Anca Niculai
Anca Niculai2 ani în urmă
Apartamentul a fost excelent. Foarte curat, liniștit și aproape de centrul vechi.
Aly Mary
Aly Mary2 ani în urmă
Am fost cazați la subsol precum șobolanii, mult jeg, miros de mucegai iar proprietarul a insistat sa anulez rezervarea de pe Booking pt. a nu plăti comision și ulterior mi'a sugerat să obtez pt un apartament și nu pt. o camera triplă cea pe care eu o rezervasem. Cu siguranță că a dorit să anulez rezervarea din Booking nu numai din pricina comisionului ci și a imposibilității mele de a pune o nota pe situl respectiv!
Bogdan
Bogdan2 ani în urmă
Pozitiv: Curatenie luna si facilitati excelente in comparatie cu pretul scazut..
Ana
Ana2 ani în urmă
Negativ: Amplasamentul și baia comuna.
Cristi jordan
Cristi jordan2 ani în urmă
Superb...
Locații recomandate