/Brasov/Hotel

Cazare Bran ieftină Ella Mansion

E574, Moieciu de Jos 507135, România

Cazare Bran ieftină Ella Mansion
Hotel
4
178 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G962+3C Moieciu de Jos, România
+40 727 590 190
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Laura Builescu
Laura Builescu2 ani în urmă
Ajunși undeva la ora 13:00, după un drum de 4 ore cu un bebeluș de 5 luni în mașină, fiind deja informați că ne vom primi camerele la ora 14:00 din cauza unor probleme pe care le-am înțeles, am avut doar rugămintea de a mi se acorda un spatiu unde puteam sa am acces la o priza pentru a folosi pompa pentru sâni. NU am solicitat camera mai repede, nu am avut alte pretenții, consider că am vorbit foarte frumos, doar am avut nevoie de acest ajutor din partea celor de la pensiune, ajutor ce nu ar fi părut imposibil de acordat. Însă, da. A fost imposibil de acordat, deoarece doamna de acolo m-a făcut cu ou și cu oțet că dumneaei ne-a anunțat că ne vom primi camerele la ora 14 (ulterior la cazare ni se spusese că de fapt le vom primi la 15), că asta înseamnă nesimțire din partea noastră și multe altele, in condițiile in care îi tot repetam că nu am nevoie sa mă cazez fix atunci, că putem aștepta fara nicio problema, că am înțeles problema, doar că aș fi avut eu nevoie de un spatiu micuț cu acces la o priza.
Așa că, recenzia mea nu este una deloc favorabilă, pur și simplu nu consider că am meritat sa mi se vorbească în acest fel, nu consider că am cerut imposibilul. Nici nu stiu daca persoana cu care am discutat era proprietara, dar înainte de toate, era femeie și putea, cred eu, să mă inteleaga. Ulterior am ajuns la o cazare unde am fost primiți cu brațele deschise și, deși nici aici nu erau camerele gata, mi-au pus instant la dispoziție un loc pentru problema mea.
BUILESCU Florin-Adrian
BUILESCU Florin-Adrian2 ani în urmă
Evitați această pensiune cat de mult puteți! Nu este posibil sa ajungi cu 30 de minute mai devreme și să fi făcut nesimțit pentru că ai nevoie de o priză, urgent, pentru soți, nici măcar nu am cerut camera mai devreme.. Ești văzut cu un copil de 5 luni și nu au pic de compasiune. Oameni de nimic.
Simona Simi
Simona Simi2 ani în urmă
Ne-am simțit foarte bine....gazde primitoare și săritoare, mic dejun super, zona de relaxare foarte buna in special pentru copii
Florin Stefan
Florin Stefan2 ani în urmă
Aceeași problemă am avut-o si noi. Doamna nu suporta sa vina oaspeții mai devreme de ora 14. Are un fix . Nu ati pierdut nimic . Oricum cu un copil nu v- as fi recomandat sa va cazați acolo. Asa isi întâmpină doamnă oaspeții.cu țipete și nervi. Intr- adevăr oameni de nimic .
Costel Chiorcea
Costel Chiorcea2 ani în urmă
Staff-ul foarte atent si prietenos, peisajul minunat, intr- un cuvant, totul a fost excelent!
Razvan Alexandru Pocea
Razvan Alexandru Pocea2 ani în urmă
Pozele nu sunt actualizate..probabil...asa aratau camerele acum 10 ani...TV mai mic decat display-ul unui leptop.
Incalzirea nu functioneaza in toate camerele.
Inchiderea usii de la balcon permite "intrarea brizei raului din spate".
Grupul sanitar lasa de dorit.
Galagie si ecou foarte mare.
Patul foarte mic,dar "avea un topper" din burete ordinar.
Lucaci Levin-Andrei
Lucaci Levin-Andrei2 ani în urmă
Curtea pensiunii este dotata cu gratar, mese cu banci, hamac, trambulina si alte articole pentru copii. Locatia este langa raul Turcul si puteti sa va relaxati la sunetul apei curgatoare. Camera a fost curata, nu are dotari sau alte lucruri notabile de mentionat. Daca aveti probleme cu sunetele trebuie sa aveti in vedere ca o parte din camere sunt cu fata spre strada, unde se aud mereu masinile cum trec si celelalte camere sunt catre apa.
Claudiu Toader
Claudiu Toader2 ani în urmă
Nu recomand.Neseriosi.Atentie la rezervare,ajungi la recepție puțin mai târziu și îți anulează rezervarea.
Locații recomandate