/Brasov/Hotel

Hanul Cotul Donului

Soseaua Nationala, E60/DN1. 76 Predeal, Timișu de Sus 505303, România

Hanul Cotul Donului
Hotel
3.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHFC+M5 Timișu de Sus, România
+40 268 457 255
cotul-donului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogihu Dorin
Bogihu Dorin2 ani în urmă
Deci e fenomenal mincare buna , recomand coaste mici cotlet , sunt senzaționali :)) și da servirea e foarte foarte buna deci doi ospatari-barman care unul aduce ceva altul altceva face unul o gluma vine altu … o echipa foarte bună . RECOMAND !!!!!!!
Tons Fun
Tons Fun2 ani în urmă
Deci mincare e ok si prețurile , dar m-aș reîntoarce aici doar pentru servire Barman foarte glumeț și face o cafea , de care nu am m-ai baut niciodata și multumim ospătarului Lucian cel mai tare din Brasov
Berceni4 imobiliare
Berceni4 imobiliare2 ani în urmă
Nu recomnd Cea mai groaznica si josnica servire
Mancare de tot cacatul
Maii sunt si tari in gura si nesimntiti cu tupeu
Foarte jignitori
Ana Lis
Ana Lis2 ani în urmă
O locație situată într-un mediu natural deosebit cu o priveliste minunata, care te îmbie să poposești măcar pentru o noapte în acest loc minunat alaturi de familie si cdei dragi.
Gazda este amabilă și primitoare, camerele sunt foarte curate, personalul este amabil, mâncarea excelentă și prețurile rezonabile.
Acum in prag de sarbatori totul este de vis. Mancarea este foarte buna si gustoasa, merita incercat.
Am servit o portie de coaste excelente si cu un gust desavarsit.
intr - un cuvant o superbă locație de 5 stele cu o servire excelentă și personal de excepție.
Voi ajunge la fiecare sfârșit de săptămână la o ciorbă burtă și o porție de papanași.
De cand sunt copil frecventez acest loc, am ramas in continuare plăcut impresionata de calitatea preparatelor, prospetimea lor, savoarea facandu-ma, in continuare, sa ma intorc ori de cate ori am ocazia si sunt in zona.
Servicii de calitate!
Peisaj de basm!
Mancare excelenta!
Personal amabil!
Oameni faini!
Felicitari tuturor!
Recomand cu încredere locația !
Paula Ihu
Paula Ihu2 ani în urmă
Nu recomand absolut deloc! Am venit cu familia sa mancam deoarece eram în trecere, eu am comandat o portie de spaghette bolognese iar ei 2 ciorbe de burta. Mai bine zis doar ciorbe ca burta nu era DELOC in ele, spaghetele nu aveau sos facut special pentru ele ci sos de tomate si erau foarte sărate. Preturile explodeaza asa sunt de mari, preturi de fițe iar mancarea nu merita atatia bani pentru ca nu e stralucita absolut deloc ! Doar meniul e de ei, mama a vrut sa comande fileu de șalău', iar personalul de acolo a zis ca nu au peste, ca doar langa e pescaria, darămite sa aiba carne de căprioară cum scrie in meniu 😂😂. In concluzie nu merita delic sa mancat acolo ! Pastrati-va banii oameni buni 😉
Sa nu mai zic că gratarul avea lemne puse doar de forma ca sa atraga clienții asa ne-a spus si personalul, ca seful are un fix sa fie lemne pe foc cica e "strategie".
Dorin Luca
Dorin Luca2 ani în urmă
Groaznic. Și nu recomand nimănui. Am comandat un platou "ca la romani" de 120 de lei și a fost jalnic. O farfurie cu doua pulpite, o ceafa mica și câțiva cartofi reci toate. Au fost într-adevăr încălzite la microunde, dar degeaba. Micii de la platou au ajuns după ce ne-au adus desertul, ca au uitat sa ii pună pe grătar. O experiență proastă și de uitat...
Alexandra Dobre
Alexandra Dobre2 ani în urmă
Am așteptat 1 ora sa primim comanda. Nu aveau mai nimic. Am primit o singura felie de paine la ciorba (toate ciorbele erau acrite cu borș, fapt nespecificat in meniu). Pastele pareau făcute cu ketchup, nu sos de rosii. Unele persoane de langa noi s-au plas de cartofi prajiti vechi si reci. Preturi prea mari pentru ce oferă. Nu merita sa va opriți aici.
R.V Chendrean
R.V Chendrean2 ani în urmă
Am ajuns la restaurant in 7 septembrie! Locul era într-o paragină totala părerea mea și nu ne inspira încredere,dar totuși am ocupat locuri și am comandat cate o ciorba de burtă! Însă mare a fost dezamăgirea,ciorba nu era nici gustoasă nici nu arata bine,plus că de abia am găsit 3 bucatele de burta în zeamă! pâinea pe care ne-au adus-o era veche !
Dezamăgitor!
Locații recomandate