/Brasov/Hotel

Lucky House

Strada Lungă 90, Brașov 500058, România

Lucky House
Hotel
4.7
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH2P+RC Brașov, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihai Comarniceanu
Mihai Comarniceanu2 ani în urmă
Am fost aici cu grumul meu de prieteni si ne-am simtit foarte bine. Curat, spatios si foarte aproape de centru.
Georgiana Paicu
Georgiana Paicu2 ani în urmă
Locația este într-o zonă linistită, foarte aproape de centru! Casa este frumos amenajată, călduroasă, parfumata si primitoare! Se mai poate îmbunătăți partea de curățenie, acesta fiind singurul minus! Gazda primitoare si amabilă. Per total o experiență plăcută într-o locație în care vom reveni cu siguranță!
Daniel Naidin
Daniel Naidin2 ani în urmă
Pai sa va impartasesc experienta mea:
Fac rezervare la o alta locatie pe str Crisan, iar in ziua de cazare, (subliniez) dupa ce a expirat termenul de anulare gratuita a rezervarii de pe Booking, primesc apel de la doamna care administreaza afacerea celor nshpe locatii din Brasov: va rog sa nu va suparati, dar pe Crisan nu se mai poate sa va cazam, va trebui sa va punem la dispozitie alta locatie.
Scurtez povestirea: sunt de acord, locatia Lucky este faina, DAR: curatenia lipseste cu desavarsire, cearsafurile sunt confectionate dintr un material sintetic nesifonabil, ca sa nu vadeasca nespalarea lor. In bucatarie vesela lipseste cu desavarsire. Cand am sunat sa cer explicatii referitor la lipsa oalelor, distinsa doamna imi trimite prin sot un ubric din care nici cainele nu poate bea apa. Patul de la etaj este o troaca oribila, iar intre cearsaf si husa saltelei am gasit praf si nisip cu carul. Imi pare rau ca fotografiile nu redau fidel constatarea.
Concluzia: casa e amenajata cu plusuri si minusuri. Curatenia lipseste cu desavarsire, inclusiv prosoapele sunt rererefolosite fara o prealabila spalare, culoare lor inchisa ajuta sa si pacaleasca clientii. Atentie si la frigiderul nespalat!
Si ca sa nu mai spun: pt bon fiscal si factura am asteptat a la long, ca si cum fiscalizarea este un lucru spectral.

Alegerea e a dvs, precum si banii
Iulia Zian
Iulia Zian2 ani în urmă
O locație foarte aproape de centru, curata și spațioasă. Un foarte mare plus al locației este parcarea privată din curtea pavata.
Andrei Bulin
Andrei Bulin2 ani în urmă
M au primit ca o familie și m am simțit ca acasă, având toate cele necesare! De locație nu am cuvinte, recomand cu căldură 🤗
Central bnb
Central bnb2 ani în urmă
Apartament foarte spatios și foarte aproape de centru. Mi-a plăcut foarte mult self check-inul
Andreea Munteanu
Andreea Munteanu2 ani în urmă
Impecabil totul! Cu siguranță vom reveni.
Constantin Blaj
Constantin Blaj2 ani în urmă
Locatie superba in centrul orasului, curat si confortabil!
Locații recomandate