/Brasov/Hotel

Residence Ambient

Strada Castanilor 3, Brașov 500097, România

Residence Ambient
Hotel
3.9
482 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJX3+FH Brașov, România
+40 771 796 069
residenceambient.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
George Yo
George Yo2 ani în urmă
Mi-a plăcut amenajarea din cameră care se vroia una cu mobila de stil.
Cameră spațioasa si luminoasă
Mi-a plăcut că deși nu am avut mic dejun inclus am avut posibilitatea să ne pregătim o cafea la cofetiara de la parter si posibilitatea de a o servi la măsura în curtea interioară a clădirii.
Nu mia placut că faci check-in într-o locație iar cazarea am avut în altă locație la vreo 300 m unde esti direcționat verbal de către recepționer.
Nu ai parcare inclusă.
Parcare o poti face pe stradă cu plata la automatele de parcare sau aplicațiile de parking de pe telefon.
Cosmin Rajka
Cosmin Rajka2 ani în urmă
Camera foarte mare, curat. Parcarea se plătește prin aplicația Tpark. Mi-a plăcut , cred că voi reveni.
Alin Chicos
Alin Chicos2 ani în urmă
Camera este ok și curata. Baia este funcțională și curata dar nu avea șampon sau săpun la chiuveta, problema a fost rezolvata ulterior la recepție. Locatia este foarte bună aproape de centru iar locuri de parcare sunt suficiente în fata hotelului. Ca minusuri camera nu are terasa sau aer condiționat dar nu este foarte cald dacă nu ești pe partea cu soarele și exista și un ventilator în camera. Din păcate noaptea este cam gălăgie de la gradina din spatele hotelului iar parchetul și dușumeaua scârțâie foarte tare și se aude de la orice etaj în camera. Per total este o locație ok de cazare pt 2-3 zile la preț decent. Recomand!
Egipteea egipteea
Egipteea egipteea2 ani în urmă
Pro: Camere mari, bine dotate. Pat mare.Apropiere de locul in care se ia micul dejun si de restaurantul in care se serveste pranzul sau cina. Foisor. Bucatarii comune omplet utilate cu 2 frigidere si cafea, ceai din partea casei(iti faci in cafetiera si in cana fierbator). Personal dragut, amabil, saritor. Ti se explica frumos si detaliat totul. Comunicare buna atat inainte cat si dupa rezervare(telefon, E-mail, Whatsapp). Se accepta vouchere/card de vacanta. Nu se percep comisioane sau avansuri in acest caz, se accepta plata cu acestea atat la unitate, cat si prin agentii de turism online(vezi Travelminit). Apropiere de Piata Sfatului, Centrul Vechi, vedere spre Tampa. Lidl, Carrefour la 900 m. Restaurante, pizzerii in apropiere. Farmacii in zona. Statii de autobuz peste drum de hotel. Gara la nici 2 km(exista autobuze sau taxi la pret rezonabil-nu recomand din gara, te jecmanesc). Hotelul organizeaza pentru grupuri de doritori de 3-7 persoane excursii in zone apropiate turistice. Camerele dotate cu: perdele, draperii, plase la geamuri, veioze , radio cu alarma, uscator de par, tv, wifi neparolat, prize suficiente. Contra: pentru pretentiosi(nu si noi, care locuim langa o gara)-zgomotul stradal la geam deschis; absenta ventilatorului/ AC in caz de zile foarte calduroase; se mai pot aduce imbunatatiri la curatenie, piese de mobilier, lenjerie si baie; absenta parcare proprie, dar exista parcare publica prin SMS, late check-in contra cost din pretul pe noapte.
Ionela Stroe
Ionela Stroe2 ani în urmă
Din păcate nu ma așteptăm la asa ceva, am fost în vacanta unde am fost cazata:casa particulara, pensiune hotel etc dar nu am găsit atâta... Mizerie, totul f f vechi,dezgustator,nu exista aer condiționat, lenjeria nu se schimba asa cum se spune,podeaua scârțâie parca suntem în filmele de groaza. Din parcare eu nu pot recomanda la nimeni aceasta locație de pe str Castanilor nr 3,Brasov.
Angelo Chiriac
Angelo Chiriac2 ani în urmă
Cel mai dezgustător hotel la care am fost cazați vreodată, îngrozitor, fără aer condiționat, apa la chiuvetă nu functiona, televizorul de asemenea, la geamuri de jur împrejur se vedea afara, fără perdele, dimineața la 5 eram toți treji,inclusiv copiii.
Nu recomand sub nici o formă, pt familii cu copii ,cea mai proastă alegere, și nu numai.....cea mai urâtă experiență!!!!!!!
ANDREEA IGNAT
ANDREEA IGNAT2 ani în urmă
Foarte slab! Patul scârțâie și se mișcă! Apa la. chiuveta nu merge decât pe apa calda. Fără aer condiționat, fără figider! Plin de țânțari! Zgomot foarte rate de la motocicletele de pe Bulevard
George C
George C2 ani în urmă
Personal amabil, curățenie... Însă pozele nu reflectă întocmai realitatea.
Locații recomandate