/Brasov/Hotel

Hart Hotel

Șoseaua Națională 5, Timișu de Sus 505303, România

Hart Hotel
Hotel
4
593 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHGC+HM Timișu de Sus, România
+40 368 730 690
harthotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Pogar Catalin
Pogar Catalin2 ani în urmă
Locația este bună, e mai departe puțin de predeal. Deci fără gălăgie.

Hotelul e foarte ok, camerele sunt ok ( ici-colo, necesita mici reparatii însă nimic drastic, mai găsești câte un halat rupt/gaurit), patul super confortabil.
Accesul la piscina interioara facil, nu e mereu calda apa. Ar fi un inconvenient dacă mergi mai devreme.

Însă personalul, în special front desk.... dear lord!!!
Nu exista bună ziua sau bună seara, nu exista o conversație care sa nu înceapă cu orice client cu următoarele:
Da,
Da, ce vreți?
*liniște totala și ignore*
Este front desk, totuși.

Singurul angajat care s-a comportat ok a fost o doamna/ domnișoară de la restaurant când am luat prânzul.

Mic dejun, e discutabil. Sunt și chestii ok sunt și chestii nașpa.
Mâncarea în general , mediocra.

Personal, nu mai revin.
Stefania gutu
Stefania gutu2 ani în urmă
Offf, da!
Locație superba și atât!
Mancare scumpa și destul de prost făcută, carnea prăjită pana la uscare, mamaliga înecat în ulei și as putea continua..
Dacă nu ar avea piscina sa salveze situația aceste 4 stele ar trebuii
înjumătățite.
Dragilor schimbați ceva, nu este bine deloc!!!!
Mariana Condruz
Mariana Condruz2 ani în urmă
Conditii decente, raport calitate/pret cam dezavantajos pentru clienti. Restaurant - servicii de slabă calitate. Am fost să mâncăm la restaurantul hotelului și pe lângă faptul că mâncarea a fost slab gătită (pulpe de pui în sânge, murături care nu au văzut în viața lor oțetul, carne de porc uscată), au și pus în plus pe nota de plată (felurile de mâncare includeau mămăligă în preț, dar a fost inclusă și separat pe nota de plată). Mai mult, paharele pentru apă miroseau a alcool, semn ca fuseseră sau nu spălate doar cu apă și, când am cerut să le schimbăm, ne-au mai adus o dată pahare care miroseau a alcool până să aducă pahare curate.
Nu am fost deloc multumiți, mai ales că prețurile nu sunt cele mai mici pentru condițiile oferite.
Radu Adrian
Radu Adrian2 ani în urmă
Am fost odată, ca niciodată, că nu va mai fi și nu voi mai călca pe acolo. Am nimerit când erau adunați în jurul unui ministru tot hotelul. La restaurant au rămas 2 oameni, pentru restul oaspeților hotelului.... De la bar...mai bine să nu iei. Mâncarea nu are nimic cu zona. Micul dejun același în fiecare zi și nu de ajuns pentru toți cei cazați. Trebuie să te rogi de ei.... Piscina bună pentru familii cu copii, dar mare atenție la gresia de pe jos, aluneci ca pe gheață COPIII SĂ NU ALERGE!!! Apa caldă, sauna bună, salina bunicică.
Camerele măricele, curat in mare măsură. Încălzirea zgomotoasă iar când se întoarce lumea de la piscină nu mai este apă caldă. Sistemul nu a fost dimensionat pe măsură. Camerele pe spatele hotelului au aer de munte cu miros de friptură în zgomot de orchestră..poate cântau mai tare pentru ministru; ăștia sunt tari de ...urechi. Spre Predeal în nici un caz, spre Brașov găsiți mai multe oportunități de distracție. Întoarcere spre București prin Cheia-Vălenii de munte-Ploiești. Cum am spus: a fost prima și ultima oară...
Ruxandra Cojocariu
Ruxandra Cojocariu2 ani în urmă
Imi pare rau sa spun, dar acest hotel nu merita 4 stele! Mancarea a fost ok, insa putina (am fost un grup in team building), iar in ultima dimineata am prins o felie de paine cu mucegai! Cearceaful meu era patat si rupt.. iar angajatii aduceau mancarea foaaarte greu. Din 8 mese, ultima masa primea mancarea, iar prima termina si desertul.
Nu sunt conditii de 4 stele…
Mihaela Dinu
Mihaela Dinu2 ani în urmă
Este super hotelul!🥰 Mic dejun bogat și variat, piscina curata și destul de spațioasă, sauna și salina super ok! O problema ar fi cu paturile! La camera dubla matrimoniala am avut 2 paturi lipite, unde mai scapi noaptea intre ele🤣 si încă un minus din punctul meu de vedere ar fi restaurantul, mâncarea scumpa și foarte proasta! Am vrut dupa o zi friguroasa si ploioasa sa mananc si eu o ciorba si surpriza n au avut..probabil n au avut bucatar în weekend și s au ocupat ospatarii, care se vede ca n au experienta..dar cu toate astea mi a plăcut si voi mai reveni, dar cu mâncare la pachet🤣
Andrei Popa
Andrei Popa2 ani în urmă
Am fost la recepție pentru a întrebă dacă există camere libere. Un recepționer in virsta stătea cu ochii in telefon, butonindu.l si a bolborosit ceva ce nu am înțeles. L.am rugat sa repete si a început să tipe la mine de parcă ii cerusem pe gratis ceva. Asa esti primit aici, daca as putea as da -5 stele.
Gabriela Radulescu
Gabriela Radulescu2 ani în urmă
O locație la care revenim cu drag de fiecare data !
Piscina cu apa calda,camerele spațioase,clima în camera.
Locații recomandate