/Brasov/Hotel

Casa Bradul

Bulevardul Mihail Săulescu 2 bis, Predeal 505300, România

Casa Bradul
Hotel
4.2
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GH2F+4M Predeal, România
+40 722 462 050
casabradul.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Oana Pop
Oana Pop2 ani în urmă
Totul foarte frumos, are un farmec aparte
Mihailpa
Mihailpa4 ani în urmă
Pozitiv: Locatia excelenta (5 minute de mers pe jos pana la partie, 2 minute de mers pe jos pana la Supermarket, 10 miunute de mers pe jos pana la gara). Camera este foarte frumos decorata si aranjata.. Negativ: Pensiunea este amplasata langa linia de cale ferata, iar trenurile se aud, insa nu atata de rau incat sa fie deranjant..
Dedu
Dedu4 ani în urmă
Pozitiv: Camera mare, curată, cu loc special de luat masa, fără înghesuială, masă mare, rotundă. Căldură în cameră. Balcon la cameră. Distanța până la pârtie chiar este mică, 5 minute.. Negativ: DN1 este fix în fața proprietății iar geamurile nu fac față, noaptea trec foarte multe mașini grele. La proprietate nu există o camera măcar cu un prăjitor de pâine, un filtru de cafea și o microundă.
LuciaN
LuciaN4 ani în urmă
Camere mari, spațioase, curate.
Personalul amabil.
Căldură, apa calda.
Băile am fost la hoteluri de 4 stele și nu erau atât de mari.
Cosmin florin
Cosmin florin5 ani în urmă
Foarte ok.am dat 4 stele pentru ca trec trenurile exact pe lângă tine si 1 lucru care a fost deranjant căldura a fost dată la 18 grade pe parcursul zilei.
Ioana
Ioana2 ani în urmă
Am fost cazată 3 nopți și nu am întâmpinat nicio problemă. Camera călduroasă, curată, pat confortabil, foarte aproape de pârtie și de magazin (Carrefour peste drum), bancomat.
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Pozitiv: A fost curat... liniste totul ok... Negativ: Dupa ce am predat camera ... la vro 20 min cred.. ma suna propietarul si imi spune ca am spart geamul de la tablou... Numai acuzati oamenii pe nedrept ... in camera aia doar am dormit . N am sarit in pat , n am dat cu pumnii in pereti ... n am fugit pe acolo ca sa sparg un geam de la tablou care era deasupra patului....
Sandulescu Andrei
Sandulescu Andrei2 ani în urmă
Buna ziua. In acest concediu am stat aici pe o perioada de 4 zile. Gazda a fost foarte amabila cu noi. Se poate plati si cu tichete/ card de vacanta.
Locatia curata si foarte primitoare. Camera destul de mare, curata, baie proprie, tv, iar frigiderul in camera un plus.
Locații recomandate