/Brasov/Hotel

Club Vila Bran

Strada Aluniș 13, Bran 507027, România

Club Vila Bran
Hotel
4.5
7 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G9CF+QC Bran, România
+40 742 044 598
vilabran.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela Mihaly
Mihaela Mihaly2 ani în urmă
Am sa povestesc doar pe partea de restaurant, deoarece nu ne-am cazat in complexul dvs. Imi doresc sa revin cu cea mica in vara, am vazut activitatiile din incinta complexului.
Bun... preturile sunt ok, ospatarul foarte dragut (cel putin al nostru), daaaar timpul de asteptare si unele preparate lasa de dorit. Am asteptat aproape 2h pentru a manca (in conditiile in care cei cazati am inteles ca au prioritate, dar se terminase pranzul), iar mancarea era rece si cateva preparate mai trebuiau gatite (mult).
Dau 2 stele pt amabilitatea ospatarului !!!
Adrian Tone
Adrian Tone2 ani în urmă
Ospatarii cei de naționalitate straina foarte amabili, mancarea foarte buna si servita in timp bun!
De facut un upgrade la camere si reorganizare putin la receptie(primire, asteptare etc) ceckin ul...ora 16 🤣🤣si ceck out ul ora 11🤣🤣... totusi 🤣🤣dar in fine suntem in Romania si nu ne mira "jepcareala"
Putin nervoasa "blonduța" de la receptie ca m-am dus la 15:40 🤦‍♂️🤦‍♂️ sa intreb de camera dar ...una peste alta daca alegeti Bran merita incercat!
Va salut!
Ramona Lupu
Ramona Lupu2 ani în urmă
Ofer maxim de stele si peste pentru locatie si diversitatea activitatilor pe care le poti face. Este ideal clubul pentru copii. Fetita mea s-a distrat de minune.
Insa restaurantul nu este pentru vegani/vegetarieni iar ospatarii nu se ridica la nivelul asteptarilor.
In afara de un domn mai in varsta, restul ospatarilor s-au purtat dezamagitor. Nu au salutat, o dna chiar ne-a zis "a sunteti masa cu probleme" ne intreba ea "eu ce sa v-aduc!" si tot dansa a zis ca ne aduce ardei umpluti la cina speciala. Insa dupa un platou cu branzeturi ni s-au adus niste crutoane cu cascaval topit.
La ultimul mic dejun servit dupa atatea mese in care tot am specificat ca nu mancam carne ni s-a adus micul dejun cu carne prima oara sotului dupa si mie.
Nu mi s-a parut corecta atitudinea ospatarilor si nici cea a bucatarului, ni s-a servit practic doar garniturile fara carne in conditiile in care si noi la fel ca si ceilalti turisti am platit aceste mese integral.
Nici in momentul in care am ajuns, la receptie nu am fost deloc intampinati cum ar trebui.
Scriu aceasta recenzie detaliata cu speranta ca pe viitor aceste neplaceri se vor corecta deoarece locatia in sine este de vis.
Eu una as vrea totusi sa revin si chiar mi-ar placea sa pot sa schimb in bine aceasta recenzie.
Ovidiu Lupu
Ovidiu Lupu2 ani în urmă
Este un loc minunat și relaxant , în camera a fost cald și bine dar deși am anunțat dinainte ca nu mâncăm carne nu s-a ținut cont de acest aspect și tot sejurul am mâncat ce era în meniu doar ca fără carne cea ce a însemnat ca nu prea am avut ce alege , și mai rău de atât a trebuit sa repetam în fiecare zi ca nu mâncam carne ba mai mult ne au adus la masa preparate cu carne , personalul lăsa mult de dorit , neprietenos ba chiar fără maniere , nici măcar nu salutau , păcat de loc și tot ce s-a investit acolo , din păcate a fost mult sub așteptările noastre și nu merita bani dați .
Catalina Ciobotariu
Catalina Ciobotariu2 ani în urmă
Foarte faine activitatile organizate, mai ales dcaa ai copii mai mari, focul de tabara, caldura in camere, la restaurant ospatarii sunt de ai casei, pare ca muncesc cu drag, sunt prietenosi.
Deserturile in schimb cred ca sunt toate inghetate si nu proaspete. Mancarea foarte buna. Am fost de doua ori pana acum.
Daniel L
Daniel L2 ani în urmă
Pentru oamenii care-și propun să-și diversifice activitățile zilnice dintr-un concediu, locația perfecta. Se mai poate lucra puțin la capitolul curățenie, însă realist vorbind, ospitalitatea la cel mai înalt nivel. Am găsit în trecut fețe mai acre pe bani mai mulți în alte locații. Concluzie: dacă nu pui preț pe luxul din camere și îți propui sa te simți pur și simplu bine, nu exista motiv pentru care sa te gândești de doua ori dacă sa te cazezi aici sau nu. Mâncarea excelenta și timp de răspuns pentru comenzi foarte scurt.
Ștefan Șerban
Ștefan Șerban2 ani în urmă
Un club de toata jena. Nu recomand. Camerele din 1900. Auzi ce soptesc cei din camera vecina. Mancarea de toata jena. Pieptul de pui zici ca a fost fiert si 20 de secunde pe gratar sa aiba cateva dungi, toata mancarea foarte sarata, durata de asteptare de la 40 de minute in sus. Portia de 2 clatite e de fapt o clatita jumatate. Culmea, a doua jumatate era in farfuria cuiva tot de la masa mea. Ospatarii cu glume proaste legate de copii. "Bona" clubului ne-a pierdut un copil din grup. Toate potecile acoperite de zapada. Pana sa ajungi la masa iti rupi o mana si un picior.
Loredana Brezeanu
Loredana Brezeanu2 ani în urmă
Servicii restaurant nota 10!mâncare bună, ospătari rapizi foarte amabili și serviabili! Camere ok cald curat! Însă întreaga mea dezamăgire pt care as da nota 1 este recepția, nu am înțeles protocolul de cazare atat timp cât dorești o anumită vila ți se spune în momentul rezervări ca este ok iar când ajungi ai surpriza de a nu îți fi respectată alegerea, cu explicația ca nu ai aceasta opțiune de a alege! Îmi pare rău doamna Cristina * șefa de recepție)că ați reușit să mă dezamăgiți!
Locații recomandate