/Brasov/Hotel

Complex Hotelier Cheia

Cheia 107356, România

Complex Hotelier Cheia
Hotel
3.9
711 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FW5P+XF Cheia, România
+40 244 294 331
hoteluricheia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Filipoiu
Adrian Filipoiu2 ani în urmă
Meniu sărăcăcios, sub forma unor foi printate A4, în folie de plastic, am servit o ciorba de văcuță, și carnea a fost râncedă👎👎 de asemenea, am văzut animale de companie în incintă 🤯🤯🤯, nu exista muzica ambientala, te simți ca la un parastas.
Elys_28
Elys_282 ani în urmă
Personal extrem de amabil,locație in decor de poveste. As recomanda sa reactualizeze/ mărească oferta de meniu. Mulțumim pentru ospitalitate!
Irina Ionescu
Irina Ionescu2 ani în urmă
Cand am auzit ca a facut sotul rezervare aici l-am boscorodit: vai de mine, hotelul asta e de pe vremea bunicii, iti dai seama ce gasim acolo, cum miroase la baie etc.
Am avut o surpriza extrem de placuta, camera renovata, bai moderne, perdele de dus noi, nici urma de miros neplacut, curat si ingrijit. Liniste, doamna de la receptie foarte amabila.
Cea mai buna cazare pe care am avut-o vreodata in Cheia.
Valeriu Mihai
Valeriu Mihai2 ani în urmă
Locația superba. Personal foarte amabil și primitor. Camera curată dar mobilierul și utilitățile de la baie ar trebui înlocuite cu altele mai noi. Bucătăria nu o pot evalua pentru că nu am servit masa acolo, motivul debutului meu fiind drumetiile în Ciucas.
Cojocarita Elena
Cojocarita Elena2 ani în urmă
O locatie foarte frumoasa,situata intr-o zona inzestrata cu multa liniste.Servirea la restaurant....ireprosabila,mincarea fiind proaspata si foarte gustoasa.Va recomand cu incredere.
Zamfirita Tudorache
Zamfirita Tudorache2 ani în urmă
În stațiunea turistica Cheia și Hotel Cheia a fost excelent. Liniște, peisaje superbe de un verde dătător de viață, un parc generos, cazarea și personalul minunat, mâncarea la restaurant gustoasă. Vom reveni în 2022!!
Tudor Ionut
Tudor Ionut2 ani în urmă
Camerele sunt ok, mancarea este sub orice asteptari...delikat cat cuprinde, se adauga chiar inainte sa fie servit clientul....in schimb berea Stella Atois foarte buna... Cu respect!
Cristina Neagu
Cristina Neagu2 ani în urmă
Desi un restaurant cu aer vechi, mancarea a fost excelenta! Personalul ok, poate doar prea putin pentru un local cu toate mesele ocupate.
Locații recomandate