/Brasov/Hotel

Pensiunea Eugenia

Str. Prof, Strada Profesor Ioan Clinciu nr. 24, Bran 507025, România

Pensiunea Eugenia
Hotel
4.6
230 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G966+4V Bran, România
+40 722 697 018
pensiunea-eugenia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Katarina Ionita
Katarina Ionita2 ani în urmă
NU RECOMAND SUB NICIO FORMA SA MERGEȚI AICI! Am făcut aici revelionul împreuna cu un grup de prieteni 14 persoane mai exact. Nu am ajuns bine la pensiune ca doamna a stat după noi sa ne spună sa ne descălțăm( nu ca noi nu am fi avut cei 7 ani de acasă sa știm acest lucru). In seara de 30 Decembrie(fiind ziua mea de naștere și a prietenei mele) am vrut sa ne simțim bine dar nu sa putut deoarece doamna Eugenia ne a anunțat ca la ora 22:30-23:00 ni se va restricționa accesul in sala de mese( noi neștiind acest lucru de la început pentru ca nu am fi acceptat asa ceva). Am ieșit afara cu 2 fete la tigare deoarece nu mi se permitea nici tigarea electronica sa o folosesc înăuntru, și am acceptat acest lucru fără alte probleme. Când am ieșit afara doamna ne-a văzut pe geam si fără nicio rusine sa dus și ne-a stins becul pe terasa ca și cum ce facem noi acolo. Nu se poate asa ceva. Atitudinea dânsei lasă de dorit. Am avut doar experiențe neplăcute și lista poate continua. Dansa avea impresia ca noi nu am plătit niciun ban și am venit sa stam pe gratis asa ne-a făcut sa ne simțim. Am vrut sa facem grătar dar a spus ca nu este de acord și ca ea nu este obligată sa ne dea lemne de la dansa, bun am înțeles și acest lucru ne-am conformat și am plecat sa cumpărăm lemne,cărbuni, pana și cuțite deoarece nu am mai vrut sa cerem nimic de la dansa pentru ca orice ceream se strâmba și nu voia sa ne ofere cu drag .In seara de revelion Doamna Eugenia ne-a spus ca vom putea sta pana la ora 6 dimineața, la ora 4 dansa deja strânsese tot de pe mese și indirect ne-a poftit la camere. In seara de 01.01 toată lumea stătea liniștita la masa iar dansa sa gândit sa ne dea televizorul încet deoarece dansa mai avea puțin si adormea pe canapea lângă noi. Eu si restul grupului ne-am mutat “petrecerea” in camera dar doamna Eugenia a venit după noi foarte dezamagita ca de ce nu am mai rămas jos. Cum putem sa rămânem undeva unde nu suntem bine primiți? Aceasta e doar experienta mea. Sunt multe experiențe trăite si de restul prietenilor mei. Deci dacă aveți copii mici sau sunteți tineri NU VA RECOMAND SUB NICIO FORMA ! In ultima zi doamna Eugenia a rugat-o pe prietena mea sa ma roage sa nu ii acord o recenzie negativă. De ce doamna Eugenia ?aceasta este recenzia mea. Gazda lasă de dorit! Chiar dacă camerele luceau de curățenie si mâncarea a fost extraordinara gazda lasă de dorit! Doar soțul dansei pot sa spun ca a fost un om de nota 10 ne-a primit cu brațele deschise si ne-a ajutat cu tot ce aveam nevoie in schimb doamna Eugenia nici măcar nota 1 nu poate primi! Groaznic. Nu voi mai calcă niciodată la aceasta pensiune!
Andu axu
Andu axu2 ani în urmă
O experiența neplăcută doamna este prea exigenta…in mod exagerat doamna a spus sa nu intram incaltati deși asta nu mi se pare neaparat un lucru rău dar exagerează cu asta stând sa supravegheze dacă intram încălțați sau nu.
Ne am interesat dacă putem folosi grătarul doar informativ moment in care ea foarte nervoasa și aroganta ne-a spus ca nu se poate așa ceva și ca trebuia vorbit din timp de acest lucru iar bucătăria nu putea fi folosită usa era închisă cu cheia,la ora 09:00 doamna ne-a oferit câte o cafea de fiecare moment in care la nu mai mult de 10 minute doamna se întoarce și ne spune ca trebuie sa eliberam rapid camerele sa plecam…. Camerele au fost ok pe stil vechi… însă raportat la preț este de înțeles.
Daniela Canciu
Daniela Canciu2 ani în urmă
Am fost aici, am avut parte de o gazda primitoare, curatenie impecabila, mancare la superlativ, caldura si liniste. Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni!
Gugu Gugulica
Gugu Gugulica2 ani în urmă
Liniște, cald in camere, curat,apa de la baie nu e calcaroasa ca in alte locatii,proprietarii fff draguti.Merita vizitat,noi am stat la casuta din fata,2 camere,baie si living,dar se poate închiria si sus,unde sunt alte 2 camere cu baie bai proprii si intrare separata. Vom revenii cat de curând :)
The Orphic Journal
The Orphic Journal2 ani în urmă
Pensiunea este alcatuita din 2 corpuri. Pozele de pe Booking sunt cele din corpul bun, unde ajung doar turistii vechi sau eventual care rezerva primii. Noi, 8 persoane cu rezervare pt 3 nopti, am avut nenorocul de a rezerva ultimii si am fost cazati in corpul de la intrare care nu se vede pe niciun site. La parter sunt 3 camere cu o singura baie, cu un hol amarat pe care doamna Eugenia il va prezenta la telefon ca spatiu unde se poate sta la comun. Nu am rezistat decat o noapte, nu am avut acces la o bucatarie unde sa ne facem o cafea. De altfel, ne-am inteles la telefon prin mesaje la 180 pe noapte, iar ajunsi acolo ni s-a cerut 200 de lei, iar doamna nu mai recunostea, spunand ca mesajele erau pt alti turisti. Doamna este isterica si a fost deranjata de cerinta noastra de a avea acces si noi la livingul si bucataria din corpul celalalt, avand in vedere ca am platit aceiasi bani ca ceilalti turisti. Intr-un final am gasit unde sa ne mutam. Urata experienta! Nu va asumati riscul de a rezerva aici. Noi ne-am lasat pacaliti de faptul ca sunt review-uri pozitive. Probabil ca cei care au lasat au stat in partea buna.
Anda Iacob
Anda Iacob2 ani în urmă
Una din cele mai plăcute pensiuni, începând cu atitudinea prietenoasă a gazdelor, curățenia impecabilă, micul dejun excelent, cu produse locale. Camerele sunt foarte frumoase si confortabile.
Dya0679
Dya06792 ani în urmă
De ce ne intorcem mereu in acest loc, eu si sotul meu, Cristi?
Pentru ca aici gasim mereu o bucatica din sentimentul "acasa". "Acasa" inseamna liniste, armonie, locul in care ne incarcam bateriile, ne relaxam.“Acasa” inseamna curatenie, amintiri dragi, caldura sufleteasca!
Va multumim inca o data pentru tot ceea ce ne daruiti si faptul ca o faceti din suflet!
Diana Ilie
Madalin Dulgheru
Madalin Dulgheru2 ani în urmă
O locație foarte frumoasa, camere bine îngrijite și curate, mic dejun bogat, oameni foarte ospitalieri. Cu siguranță vom mai reveni !
Locații recomandate