/Brasov/Hotel

Regina

Bulevardul Mihail Săulescu 113, Predeal 505300, România

Regina
Hotel
4.4
239 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GH2F+CH Predeal, România
+40 368 103 647
pensiunea-regina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Catalina Ciobotariu
Catalina Ciobotariu2 ani în urmă
Cald in camere, curatenie, atitudine prietenoasa la receptie. Doamna de la micul dejun cam autoritara, usor pe stilul vechi. In rest, atentia la detalii face diferenta. Recomand
Costin Eduard
Costin Eduard2 ani în urmă
Proprietarii și personalul extraordinari, primitori, camere mari, căldură, curățenie, o locație primitoare, prețuri foarte bune, mic dejun extraordinar de bun, recomand cu încredere, mulțumim pentru găzduire vom reveni cu drag 😘🤗🤗
Wine Ambasador
Wine Ambasador2 ani în urmă
verdeață

Am descoperit pensiunea la recomandarea unui prieten. Poziționată foarte bine și foarte aproape de centrul orașului. Pensiunea arata bine si este foarte curata. Locuri de parcare suficiente. Un cadru natural , cu oameni simpli si ospitalieri. Ne-am cazat la et 1 camera 5 . Pensiunea a fost full tot timpul, multi dintre cei cu care am discutat, nefiind la prima vizita in aceasta locatie. Despre gazde, locatie si servicii... ce sa mai vorbesc, totul a fost la superlativ.
Dragoș Iulian
Dragoș Iulian2 ani în urmă
Am oferit două stele deoarece după părerea mea și din propria mea experiență, cam asta este valoarea reală a pensiunii. Camera în care am stat era identică cu o cameră tipică de hotel pe care o vei găsi oriunde, foarte modestă și plictisitoare, raportand la cele patru stele pe care pensiunea spune ca le are. Ușa de la balcon avea mecanismul stricat, noaptea intra frigul + zgomotul supărător din cauza faptului că pensiunea este situată în zonă intens circulată, DN1. Dușul + cabina de duș erau execrabile. Uitate de timp, ruginite, ușile de la duș nu se închid, faci baltă în toată baia. Mare grijă cu ușile de la duș, dacă te rezemi de ele sau faci vreo mișcare greșită este foarte probabil să te accidentezi, material prost, calitate execrabilă.. Auzi tu, patru stele, haha.. Înainte să ajungem la pensiune, la rezervare ni s-a transmis că este mic dejun inclus, chiar și pe site scrie. Cand am ajuns acolo, surpriză, ni s-au cerut 35lei de persoană pentru un mic dejun, jalnic, rușinos. În zonă veți găsi un restaurant "Vatra Regală", cu 20lei mănanci un mic dejun ospăț, de altfel recomand acest restaurant cu desăvarșire, noi doar acolo am mancat. Experiența mea a fost una foarte proastă cu această pensiune, noroc că am umblat o gramadă iar în cameră doar am dormit. Am ales această pensiune deoarece 90% din recenzii sunt pozitive. Nici pretențioși nu mai știm să fim, cand ți se cer 200lei pe noapte și vezi patru stele, serviciile ar trebui să rezulte această valoare, imediat cum intri în cameră trebuie să fii mișcat de calitatea și luxul acestor patru stele, dar spun din nou, această pensiune este de maxim două stele. Mulțumesc, nu mai vin. Și aveți grijă cu recenziile la pensiuni.
Ana Violeta
Ana Violeta2 ani în urmă
Frumos, curat,primitor un pic mai confortabil patul ar trebui!Mancarea suficienta la micul dejun.Recomand!
Cristi P
Cristi P2 ani în urmă
O pensiune cocheta care ne-a asigurat tot confortul pe perioada sejurului. Arhitectura cladirii este in stilul pensiunilor din muntii Alpi iar in interior, holurile sunt populate cu sute de ursuleti de plus, foarte de simpatici. Un mare avantaj este parcarea gratuita!!
SIMONA GEORGIANA POPA
SIMONA GEORGIANA POPA2 ani în urmă
Întradevăr o pensiune frumoasă și foarte curată , cu un personal.amabil. Ne-am simțit foarte bine. Am stat 2 nopți ,iar copii au fost incantați de patul de la.mansardă.
Mulțumim de găzduire!
Popa Daniel
Popa Daniel2 ani în urmă
Foarte curat,foarte amabili.Revenim cu drag.
Locații recomandate