/Brasov/Hotel

Flamingo

Strada Lungă 75, Brașov 500035, România

Flamingo
Hotel
3.7
334 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH2P+9J Brașov, România
+40 268 416 080
pensiuneaflamingo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Flamingo
Scrie o recenzie
Andreea Drăghici
Andreea Drăghici1 an în urmă
Gazde primitoare, camera foarte curata și moderna! Am avut parte de o experienta super plăcută!
Vlad alex
Vlad alex1 an în urmă
Foarte aproape de centru. Preț corect pentru ce oferă
Liliana Iosifescu
Liliana Iosifescu2 ani în urmă
Nu mai calc! Pt aerul conditionat, nu exista telecomanda, mi s-a spus ca au furat-o cei care au fost înainte și nu mi s-a dat alta, am înnebunit de cald. In curte se vorbea tare, porcos și se ascultau manele.
Nicoleta Jireghie
Nicoleta Jireghie2 ani în urmă
Citisem înainte să merg acolo cu prietenii mei că nu e un loc pentru pretențioși. Nu sunt eu cea mai pretențioasă persoană, dar acolo nu mă mai întorc. Ne-am cazat de vineri până luni. De la intrarea in hotel, respectiv camere, ne-a izbit un miros de îmbâcsit de țigară amestecat cu rânced, cu umed. Băile din toate cele 3 camere pe care le-am luat miroseau a canalizare. Am lăsat geamurile deschise și am plecat in plimbare prin Brașov. La întoarcere totul a fost ok. (mai puțin mirosul care desigur era același). Am rugat-o pe recepționeră să ne lase in holul hotelului unde era o masă drăguță și canapele, să jucăm remi. A fost amabilă și ne-a lăsat, ba chiar ne-a mai adus niște fotolii ca să ne simțim bine și chiar ne-am simțit. Dar a venit ziua a doua, recepționeră d-na Laura. Lucrurile s-au schimbat la 180 grade. După cum am spus mirosul nu prea ne lăsa să stam in camere. După o plimbare din nou prin oraș, ne-am intors la prânz la hotel să ne odihnim și să bem o cafea în minunatul hol. Dar de data asta d-na Laura a fost mai aprigă: ” Nu se poate!. Patronul nu acceptă! dacă vreți vă duc în beci.” :))))) ”Serios??? Nu cred că vreau” am replicat eu. Totuși mi-a explicat că e un beci mai deosebit așa că m-a făcut curioasă. Am mers cu ea. Era intr-adevăr un loc interesant, un fost bar presupun, cu mese, scaune, masă de pinpong. Problema era ca acolo chiar nu se putea respira. acolo nu mirosea urât, acolo puțea de-abinelea. Așa se explica și mirosul din camere și băi. Deci d-na Laura nu ne-a dat voie să bem cafeaua in hol asa că ne-am dus pe bancă in parc, la aer curat. Cred că d-na Laura ne-a vrut binele in felul ei :)). Eiii...dar când ne-am intors...surpriză! D-na Laura era cu picioarele pe o pernuță pe minunata masă din hol și fuma, deși fumatul era interzis acolo. Așa că ne-am dus fiecare in camerele noastre ca niște turiști cuminți ca să nu ne mai certe d-na Laura. A trecut cu bine și seara a doua și a venit ultima zi, cea in care ne despărțeam de minunata pensine/hotel...Dar ne-am luat palme de dimineață de la un proprietar din curte (n-am ințeles prea bine ce era cu el) care ”nu incăpea” cu mașina (și nu era vreun camion) de răul motocicletelor noastre puse inghesuit pe lângă zidul pensiunii. Asta e....În rest a fost frumos. Baftă!
Adrian Iacob
Adrian Iacob2 ani în urmă
Am fost f multumiti de serviciile oferite de aceasta pensiune. Recomand si vom reveni!
Alex 94
Alex 942 ani în urmă
Locatie buna , camera curata , calduroasa , gazde amabile 😁
Claudyu10
Claudyu102 ani în urmă
Am fost cazat pentru o noapte. Nu recomand. Nu am avut loc de parcare, a trebuit sa las masina in strada. Am fost cazati undeva in spate intr'o camera cu paturi twin care arata deplorabil. Televizor de 20 de ani, dușuri jegoase. Nu ma mai intorc.
Petru Vulcu
Petru Vulcu2 ani în urmă
Țânțari, muște, zgomot infernal produs de către o echipă de muncitori cazați acolo, lipsă parcări, am parcat în parcare cu plată deși am avut promisiuni de parcare în curte. Cu siguranță nu voi mai trece pe la această locație.
Locații recomandate