/Brasov/Hotel

Oana Boutique

Strada Predeluț, Predeluț 507026, România

Oana Boutique
Hotel
3.8
452 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G9J2+M6 Predeluț, România
+40 745 319 855
oanaboutique.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea Puscaru
Andreea Puscaru2 ani în urmă
Recomand cu mare drag, Oana Boutique!
Camerele sunt spatioase, foarte curate si dotate cu mobilier nou, mic-dejunul, de asemenea este diversificat, mancarea este calitativa si gustoasa. Gazdele sunt nemaipomenite, mereu dispuse sa ne ajute.
O locatie perfecta unde sa te relaxezi!
Multumim pentru tot!!
Cristina Tohanean
Cristina Tohanean2 ani în urmă
Excelent, Voiam Sa Stau Doar O Noapte, Dar Am Mai Ramas Inca Una.
O surpriza placuta,aceasta pensiune; gazda extrem de primitoare, prietenoasa; mic dejun variat, cu preparate facute "in casa"Conditii de hotel, Nu cred ca o sa gasiti o alta asemenea pensiune.
Bogdan Crihan
Bogdan Crihan2 ani în urmă
Recomand cazarea pentru cuplurile/familiile care doresc relaxare, plimbare in natura, odihna. Curatenie si camere aerisite cu vedere la munte. Raportat calitate-pret este o pensiune la care merita sa mergeti.
Andreea Maria Maria Maria
Andreea Maria Maria Maria2 ani în urmă
Curățenie ireproșabilă. Amabilitate si mic dejun bun. Camere spatioase. Recomand! Cazarea ideala pentru relaxare, liniște. In apropiere sunt restaurante pentru a servi cina. Aproape de punctele turistice.
Iulia Manole
Iulia Manole2 ani în urmă
Va mulțumim pentru gazduire si cu toata sinceritate va spunemcu totii ca ne ati oferit nu doar o cazare ci o experiență.
Mic dejun excelent,curatenie 5* si ospitalitatea .
Mariana Crihan
Mariana Crihan2 ani în urmă
O pensiune unde se respecta toți oamenii cazați, se păstrează liniștea si se respecta orele de check-in. Curățenia și mâncarea este de 5*. Zona de munte și vederea de la pensiune este foarte frumoasă.
Stefania Feruz Ion
Stefania Feruz Ion2 ani în urmă
Total dezamagita de aceasta locatie. Am ajuns in aceasta locatie cu inca 5 persoane, la ora 22 mi s a cantat la multi ani iar o femeie din personal ne a venit la usa. Muzica nu a fost, iar femeia din personal a venit inca de 2 ori deoarece vorbeam absolut normal, nu s a tipat, nu s a baut, ne a adaugat injurii si nu ne am inteles deloc cu ea. Nu recomand deloc! Daca doriti sa veniti, vorbiti in soapta.
Sissy
Sissy2 ani în urmă
Oameni buni !! Stimați potențiali clienți !!!!! FRAȚILOR , nu va duceți in aceasta locație !!! Proprietara este sub orice critica !!!! Am venit la aceasta vila pentru a ne relaxa câteva zile la munte si deși am citit recenziile bieților oameni care au fost aici si nu am crezut pana nu m-am convins ! Am venit 3 cupluri , am închiriat 3 camere , fiind ziua unei fete si a unui băiat evident ca le-am cântat la mulți ani si atentie nu țipat nu urlat nu zbierat ! In maxim 3 minute a fost la noi la usa femeia care îngrijește de cabana încât nici nu am apucat sa aducem tortul din camera alăturată pentru ca individa a venit sa strice voia buna a putinilor clienți care le mai trec pragul ! Oameni buni , într-adevăr recenziile bune sunt FALSE !! In acest hotel esti amenințat ca te da afara indiferent de ce ora este si indiferent câte nopți sunt plătite !!
*Apare echipa de intervenție*
Le-am explicat băieților situația si am văzut că nu sunt străini de situație !! Ca sa nu mai zic ca aceasta pensiune nu va poate satisface dorințele culinare deoarece aceasta “Pensiune” are Bucătărie fix ca într-un apartament , neatinsa si neutilizata !
Concluzia : EVITAȚI deoarece riscați sa va treziți in strada cu banii dați cu concediul stricat !
Locații recomandate