/Brasov/Hotel

Dealul Frumos

Varful Omu, Nr 5, Bran 507027, România

Dealul Frumos
Hotel
4.4
251 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F9XP+72 Bran, România
+40 724 615 242
pensiunea-dealul-frumos.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Irina Oprea
Irina Oprea2 ani în urmă
De fiecare data când ajungem în Bran alegem aceasta pensiune pentru cazare! Amplasarea, departe de zgomotul din centru, iar camerele sunt moderne, cu aer rustic, cu balcon, priveliște superba! Ceea ce e cel mai important este caldura care exista în camere, în special noaptea, chiar și vara, în nopțile mai reci, exista caldura, ceea ce un mare plus la munte!! Proprietarii foarte amabi, Curtea mare, multe foișoare și grătare, balansoare, hamace etc!! Revenim cu drag de fiecare data!
Marinela Dobrea
Marinela Dobrea2 ani în urmă
Drumul de la DN pana la pensiune, prost și suficient de lung. Pensiunea are o curte frumoasa, îngrijită, cu foișoare și grătare pentru turiști. Camerele au doua paturi, unul de o persoana și celălat dublu(de fapt undeva la 140 cm), lenjeria curată, ar fi fost loc de o pătură mai groasă. Camera a fost slab încălzită, proprietarul a dat căldură cu Porția, iar la final s-a plâns că a consumat cam mult gaz pentru încălzire, în condițiile în care am ocupat 12 camere in Weekend de început de Octombrie.
Adrian M
Adrian M2 ani în urmă
Pozele de pe saitul booking sunt fotoshopate si nu corespund cu realitatea, si nici agenti de la booking nu cred ca au verificat vreodata aceste locații daca sunt conform descrieri administratorul locației. DECI RUSINE BOOKING.
Camera era de 9 mp .din care 2mp este baia . Cabina de dusi mizerabilă si mica cred ca 60 pe 60 cm.iar eu la 190 si 110 kg am putut doar sa ma spal pe dinti in ea.
La ora 22 sa oprit caldura in calorifere iar la ora 3 dimineata se simtea temperatura ca afara ,caldura porneste doar o data pe zi probabil dupa ora 16.ca de e greu sa bage cineva lemnele in centrala sau e "Scumpe".
Pereti dintre camere sunt din lemn .practic toata lumea aude pe toata lume pe etajul tau ,scările din lemn scartie, cred ca ultimul etaj sau mansarda nu stiu exact,e tot din lemn si se aude tot de afara ,parul pasarile vecini care stau la gratar sub geamul tau pana la ora 23.....bine ca nu au fost manele.
Patul in descrierea camerei era trecut ca 150-180 cm ,in realitate 140 latime pe 180 lungime,deci cine are peste 180 inaltime sa va luati sosește.
Administratorul cam gretos ,i-am sugerat sa imi dea alta camera si nu a vrut ,a spus ca asta am platit o pe sait.
IAR DRUMUL PANA LA PENSIUNE DE CIRCA 4.5 KM DE LA ȘOSEAUA PRINCIPALA IN SUS ESTE CA DUPA CE SA BAGAT APA SI CANALIZARE PE STRADA SI NU SA ASFALTAT de la revolutie in ultimi 30 de ani ,chiar sa bagat apa si canal pe strada si rupi masina .ala e drum doar de atv sau senilata. Nu de masina de orasi ,doar sa nu titi pese ca rupi articulatiile
Si praf mult praf. Praf de zici ca e ceata dupa ce trece o masina.
Pretul real al cazați la ce ofrra ar fi cel mult jumatate din cat e pe sait.
Vedeti poftele fac cat 1000 de vorbe .
Ramona Madona
Ramona Madona2 ani în urmă
Super-pensiune! Am găsit aici liniște, frumusețe, amabilitate si căldură din partea soților Reit. Este o pensiune recomandată pentru familii , curtea deține loc de joacă pentru copii, este foarte mare, foarte bine utilată. In spatele pensiunii curge un râu ,ceea ce oferă un plus. Cu siguranță, vom reveni!
Pf0077ify
Pf0077ify2 ani în urmă
Oameni primitori. Ne-am simțit excelent. Curat în camere. Servire fără reproș. Dacă am dorii să luăm masa la pensiune singura lor rugăminte pentru prânz a fost să anunțăm cu o zi înainte ce dorim să ne pregătească ( dacă doream ceva special, nu ce era în meniu) , dacă nu serveam ce era în ziua respectivă ( aici ma refer doar la ciorbă, restul se prepară imediat). Nimic de reproșat. Atâta timp cât respectăm suntem respectați. Are toate facilitățile de care o familie poate avea nevoie, de la locuri de joaca pentru cei mici, la foișoare în care te poți relaxa și petrece timp separe de ceilalți oaspeți. Toate regulile pe care patronul le impune sunt de strict bun simt, nu cum am văzut într-un rewiew care a fost șters între timp în care persoana se plângea ca,, ia fost luată mâncarea de la masa în conditiile în care aceștia au mâncat lăsând doar vase in urma, persoana cu pricina venind după ce restul familiei a mâncat. Dar nimeni nu poate educa alte persoane asa ca atât cât ești o persoană cu bun simt și minim de educație te vei înțelege foarte bine cu patronul și familia sa. Recomand cu cea mai mare încredere. În ceea ce privește căile de acces spre pensiune este vina primăriei deoarece se cauza unor lucrări, acestea au fost dezafectate, făcând probleme micilor afaceri de genul. Vom revenii cu plăcere și alta data, în ciuda hate-ului pe care unii încearcă sa îl dea unui afaceri de familie prin pretențiile lor de hotel(nu poți compara mere cu pere),va rog mergeți pe majoritate nu pe exagerările unora care nu au bun simți.
Letitia Mihaela Buzatu
Letitia Mihaela Buzatu2 ani în urmă
Pensiune frumos amenajata,construita din lemn,asezata la marginea muntelui.Sunt doua inconveniente:scartaitul podelelor si drumul pana la pensiune(2km.pana la strada principala plini de praf si gropi).
Mierliță Elena-Andreea
Mierliță Elena-Andreea2 ani în urmă
Camere curate, călduroase. Se poate face grătar sau găti in ceaun. Bucătăria este ft bine echipata, poate o mașina de spalat vase ar fi necesară pe viitor. Recomand cu drag!
Costel boboc
Costel boboc2 ani în urmă
Seriozitate,promptitudine,curățenie,peisaj superb și mai ales amabilitate și bună credință.
Locații recomandate