/Brasov/Hotel

Pensiunea Simona

Str.Padina Nr.4 Jud.Brașov Com. Bran , Sat, Predeluț 507027, România

Pensiunea Simona
Hotel
4.2
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G9F7+8X Predeluț, România
+40 745 136 024
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela Oprea
Mihaela Oprea2 ani în urmă
Pensiunea Simona oferă spre închiriere cele 3 camere de la mansarda casei lor.
Noi am închiriat toate cele 3 camere pentru perioada anului nou, iar gazda a fost foarte drăguță încă de la început și ne-a dat toate detaliile privitoare la condițiile de cazare, astfel încât pentru noi nu a reprezentat o problemă faptul că la fața locului nu există lift sau pentru că erau scări de urcat.
Am avut și doi copii mici cu noi, camerele erau curate, fiecare cameră are baie proprie, iar în spațiul comun este living-ul și bucătăria open space care este utilitată cam cu tot ce trebuie (inclusiv frigider și aragaz, cuptor cu microunde).
Gazda, doamna Simona, ne-a sărit în ajutor cu orice altceva am avut nevoie și chiar dacă și dacă familia sa locuiește la etajul inferior, nu ne-a incomodat cu nimic prezența acestora, întrucât chiar nu ne-au deranjat cu absolut nimic.
Curtea este spațioasă, iar în ea se găsesc și un leagăn și un balansoar, dar și un spațiu unde se poate face grătarul, unde se poate lua și masa dacă vremea o permite și care este acoperit.
Casa este localizată la 5 minute de mers pe jos de Castelul Groazei din Bran și de la fereastrele sale poți vedea castelul Bran (care și el se află la o distanță mică de mers pe jos, evident).
Masa și spațiul din living este foarte ok pentru 6 adulți însoțiți de copii, existând și un pat suplimentar pentru un copilaș mai mare.
Nu este «pe opulență », în sensul în care nu au pereți cu foiță de aur și nici lustre cu cristale Swarovski, dar casa chiar arată și miroase bine, este amplasată super bine, gazdele au făcut mai multe pentru noi decât am fi sperat, iar raportul calitate-preț a fost unul foarte ok.
În loc de nota 10 le-aș da 11 și aș adăuga acest punct strict pentru faptul că deși nu îi impun clientului să colecteze selectiv, ei fac asta și dacă e nevoie, sortează singuri gunoiul după decazare.
Ar fi foarte bine dacă ar exista și coșuri de gunoi în bucătărie pentru fiecare tip de deșeu.
D Dragos
D Dragos2 ani în urmă
Gazdele au avut o atitudine neprietenoasa, nu prea stiu sa primeasca turisti sau nu le-a placut ca le-am oferit cash pretul de pe booking, astfel ei avand avantaj ca nu mai platesc comision la site, si nici taxe la stat... La telefon au cerut chiar mai mult. 140 in loc de 124 pe site. Suna a lacomie. Locatia este retrasa, curte decenta cu un balansoar si un foisor. Camera parea curata si a fost cald dar experienta cu gazdele... nu merita, cautati in alta parte. Voi raporta comportamentul si la Booking sa vedem ce parere au
Nicolae Neagu
Nicolae Neagu2 ani în urmă
Gazda ok, cam departe de zona turistica amplasarea, dacă utilizam booking costa 111ron, am ales sa merg personal, am plătit 130, pe viitor o sa aleg profesioniști, cel puțin am acces la ceva imagini și distanta de evaluat, am înțeles ca evaluările lăsate de cei care au mai fost sunt nerealiste, doar sa nu creadă ceilalți ca au luat ....plasa.
Liviu Capsuna
Liviu Capsuna2 ani în urmă
Curata locatie , cu bucatarie dotata. Sunt 3 camere care dau in locul comun de sedere . Deci EXCLUS sa mai fiti cu alti necunoscuti . E practic un apartament . E la et 2 deci peste 30 trepte .
Ar fi fost util un TV in locul de sedere. Raportul caltate-pret este corect .
Ada Filadelfia
Ada Filadelfia3 ani în urmă
Un loc minunat cu oameni speciali! Mulțumim pentru ospitalitate.
Violeta
Violeta3 ani în urmă
Foarte curat . Aproape de centru
Claudia Gajulete
Claudia Gajulete4 ani în urmă
Excelenta, este puțin spus. Oameni minunați, gazde primitoare, confort maxim la preturi mici, liniste, o locație super foarte aproape de Castelul Bran si de centru. Recomand cu drag pensiunea Simona.
Dragos Nita
Dragos Nita4 ani în urmă
Gazda foarte amabila, camera foarte curata, recomand!
Locații recomandate