/Brasov/Hotel

Casa Samurai

Strada Petru Maior 12A, Brașov 500090, România

Casa Samurai
Hotel
4.2
514 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ24+VF Brașov, România
+40 268 547 162
casasamurai.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gazah Gzh
Gazah Gzh2 ani în urmă
Am fost cazati o noapte in aceasta pensiune, doua persoane. Camera a fost destul de spatioasa, dar nu foarte curata. In ambele noptiere am gasit gunoi lasat probabil de turistii anteriori. Acest lucru m-a facut sa pun la indoiala curatenia asternuturilor si a prosoapelor. Pe veioza era o pleosnita. Nu vom reveni.
Vasile Ciobotaru
Vasile Ciobotaru2 ani în urmă
Poate în restul casei e bine dar la mansardă e groaznic, toată podeaua scârțâie și se mișcă, la baie miroase îngrozitor și arată urât.
Iulian Stoica
Iulian Stoica2 ani în urmă
Am fost cazat in camera 104..prețul de 100 Ron super ok,camera curata spațioasă,doamnele de la recepție foarte drăguțe..zona buna foarte aproape de centrul Brașovului..o sa mai revin...
Antonio Marinca
Antonio Marinca2 ani în urmă
O locație excelentă, camere curate și multa liniște, micul dejun excelent și destul de variat. Personalul, de fapt o domnița simpatica și drăguță foarte amabilă. Aviz patronilor, aveți grija de ea personal calificat și serios nu se prea mai găsește. Sigur o să mai revin cu drag și o să recomand cu placere această pensiune.
Constantin - Iulian Maresanu
Constantin - Iulian Maresanu2 ani în urmă
Pret mare pt putin. Pereti murdari, parchetul scartaie peste tot, orice miscare trezeste pe toata lumea. Colacul wc-ului ingalbenit/invechit.
Mihaela Miha
Mihaela Miha2 ani în urmă
Un pret foarte mare în comparație cu condițiile pe care le oferă. Baia foarte murdară, plină de mucegai. Lenjeria și prosoapele miroseau foarte urat. În schimb personalul a fost foarte amabil
Liviu Pascariu
Liviu Pascariu2 ani în urmă
A fost ok-ish, si hai sa zic si de ce.
In primul rand pozele de pe booking sunt facute sa para mult prea frumos pentru banii respectivi.
Ce nu a fost ok? Cladirea, peretii, tavanul, pe jos era un fel de linoleu, fire la vedere, geamuri vai de capul lor.
Ce a fost ok? Mobila parea noua, utilitatile erau spre surprinderea mea in stare foarte buna, stafful (un domn in etate, asiatic) a fost super detreaba si binevoitor.
Recomand? Da, pretul este decent si perfect daca ai nevoie.
Elena Radu
Elena Radu2 ani în urmă
Mobila din camera murdară, lenjeria patului putredă prezenta găuri, pe spătarul patului era stratul gros de praf, iar eu având un bebeluș nu puteam sta rezemată ca sa-mi pot sprijini pe urmar bebelusul pentru a eructa, am fost nevoita sa pun pătură proprie, pe lângă petele de murdărie. Baia la fel de derizorie.
Raport calitate-pret lasă de dorit.
Nu recomand
Locații recomandate