/Brasov/Hotel

Brasha Residence

S.da General Traian Moșoiu 11, Brașov 500133, România

Brasha Residence
Hotel
4.9
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHPG+G7 Brașov, România
+40 740 166 550
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihnea
Mihnea2 ani în urmă
Zona apropiata de centru (10-15 minute de mers pana la Piata Sfatului).Conditiile au fost mai mult decat perfecte. Camere spatioase, mai ales apartamentele de 3 persoane, mobilate cu bun gust, intr-un stil modern, lenjerii curate, baia curata, absolut nimic de reprosat. Masa, pe care se afla un cuptor de gatit si un fierbator de apa(la care puteai sa iti faci ceai sau cafea, oferite gratis in ficare camera) are cadrul unor vechi masini de cusut, lucru care aduce un plus de bun gust. Curtea este destul de spatioasa, cu mese si scaune pliabile din lemn, unde din pacate nu se gaseste un gratar. Gazda foarte primitoare si amabila, ne-a permis sa ne tinem bagajele in camera staff-ului pana cand am avut trenul. Noi am fost un grup de 10 persoane, care am petrecut noaptea dintre ani aici si am ocupat toata pensiunea.
Alexandra Ghionea
Alexandra Ghionea2 ani în urmă
Camera a fost curată, calda și aerisita. 😊 Zona este una extrem de liniștita, motivul pentru care nu am dat 5 steluțe este lipsa veselei. Am avut, intr-adevăr, doua cani și doua pahare și câte doua tacâmuri de plastic, dar fără nicio farfurie sau bol. De asemenea, dusul de la cabina de dus era defect. Nu sunt aspecte îngrozitoare, tin doar de câteva detalii care fac diferența. In schimb, felicitări pentru decor, a fost foarte primitoare și liniștita! Recomand! 🤍
Georgiana Ion
Georgiana Ion2 ani în urmă
Superb!
Am ajuns și m-am cazat!
Super cozy,simți ca ești la munte intr-un stil usor francez.
Caldura atât la propriu cât si la figurat in camera!
Chicineta mi-a fost de folos iar in baie am avut tot ce mi a lipsit din bagaj!
Foarte aproape de centru iar strada pe care se afla locația este wow!
Voi reveni cu drag!
Radu-Sorin Matără
Radu-Sorin Matără2 ani în urmă
Brasha Residence Brașov este o locație situată la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Piața Sfatului, o locație cozy ce oferă studiouri perfecte pentru cupluri. Andrei, proprietarul acestei locații este foarte deschis și receptiv, am rezervat foarte ușor și simplu și chiar am achitat cu tichete de vacanță. Camera am primit-o foarte curată și este dotată cam cu tot necesarul. Nu este o locație în care să gătești, cel puțin camera noastră a dispus doar de un mini-cuptor, un fierbător de apă și un mini-frigider. În schimb găsiți în cameră papuci, prosoape, săpun de mâini la chiuvetă și săpun de corp în cabina de duș, cască de duș, ac și ață de cusut, dischete demachiante și bețișoare de ureche, chiar și un burețel de lustruit pantofii la intrare. Și în încheiere, dacă știți că sunteți frigurosi și vreți să veniți iarna nu aveți de ce să vă faceți probleme, se face foarte cald în cameră. Recomand cu căldură 😁👌🏽
Ralida Potcovaru
Ralida Potcovaru2 ani în urmă
Foarte frumos! Se află într-o zonă liniștită și destul de aproape de centrul vechi. 😊
Magda Bogdan
Magda Bogdan2 ani în urmă
Locație perfectă pentru odihnă și relaxare, pentru o evadare din stresul cotidian! Camera dublă cu vedere la munte - foarte curată, caldă, primitoare, dotată cu tot ceea ce este necesar; o mini chicinetă cu cană-fierbător și cuptor microunde, apă caldă non stop, lenjerii schimbate după 2 zile... toate aceste aspecte au făcut să se diminueze senzația de ,,înghesuit“ pe care am simțit-o la sosire ;)
Comunicarea cu administratorul pensiunii - exclusiv telefonic, plata sejurului - on line (facil, civilizat!)
Anita Dumitru
Anita Dumitru2 ani în urmă
Mi-a placut enorm sa fiu cazata aici! Este un loc frumos, cald, și de o curățenie ce te lasa fara cuvinte!
Pe lângă aceste lucruri, locatia este asezata exact in inima orasului. La 5 minute de Piața Unirii si la 10-15 minute de Piața Sfatului, iar in acest drum veti intalni majoritatea atractiilor turistice ce cuprind istoria orașului.
Stefan chisca
Stefan chisca2 ani în urmă
Excepțional. Camera foarte curată, mare și cu un design minunat. Patul foarte mare și o saltea ce îți oferă un somn odihnitor. Zona liniștită, iar proprietarul este o persoană de nota 10. Recomand cu încredere!
Locații recomandate