/Brasov/Hotel

Genco Hotel

Strada Valea Râșnoavei 48, Predeal 505300, România

Genco Hotel
Hotel
3.9
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GG46+25 Predeal, România
+40 731 756 157
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stoian Valeria
Stoian Valeria2 ani în urmă
Cateva zile m am gandit cate stele si ce sa scriu. In primul rand Casa Nicolenco imi este o locatie draga. Este chiar bine spus "casa". Oamenii care administreaza cele3locatii sunt extraordinari de prietenosi si serviabili. De la personalul din bucatarie pana la sefi*. Ca locatie Genco este foarte frumoasa,ca si cladire se vede ca e in amenajare si chiar rezultate f bune. Curatenie am scazut o stea.pt mancare am scazut o stea. Ca organizare a evenimentelor....f prost la capitolul acesta. Pretul cazarii uneori e f bun .
Eu sunt optimista si cred ca pe viitor o sa lucrati la defecte sa le eliminati. Mie imi sunteti ffff dragi asa cu defecte.
Anisoara david
Anisoara david2 ani în urmă
Ne-am simțit extraordinar de bine.Am petrecut Nașterea Domnului.Primire frumoasă ,curățenie, căldură, mâncare foarte bună ,zăpadă și peisaje ,,de vis".Recomand din suflet Hotel Genco Pîrîul Rece.
Eugenia Necula
Eugenia Necula2 ani în urmă
Atunci când îți place într-un loc, te întorci cu mare drag . Am avut aici un sejur de 7 zile i iarna trecută. Mia plăcut tare mult. Azi a fost pînă acolo să beau o cafea și să-mi duc prietenii ptr a vedea frumusețile locului. Sint aceiași oameni prietenoși și ospitalieri. Recomand cu căldură
Steliana Tutuianu
Steliana Tutuianu2 ani în urmă
O locație superba, cu vedere spre pădure, camerele mari, curate și călduroase, mâncarea foarte bună, iar personalul f f amabil... Mulțumim pentru tot. Vom reveni cu drag.
ANISOARA POPA
ANISOARA POPA2 ani în urmă
Hotelul amplasat într-o zonă frumoasă, liniștită. În perioada când am fost noi, 19 sept., personal insuficient la servirea mesei. Adică o singură persoană se ocupa de partea de bar,( cafea băuturi) și de servitul mesei, deci se aștepta foarte mult(15-30 min) până primeai primul fel de mâncare și cam tot atât pentru a-l doilea fel. Pe lângă acest inconvenient tânărul care se ocupa de servitul mesei era arogant, obraznic cu cei care nu comandau de la bar și bineînțeles nu îi lăsau o atenție. În ultima seară cea care trebuia să fie festivă a fost mizerabil, culminând cu servirea unor clătite, preparate cu mult timp înainte și ținute la frigider,apoi servite așa reci.
Camelia l
Camelia l2 ani în urmă
Am văzut că distinsa Casa Nicoleco șterge recezii și comentarii pe facebook, așa că voi relua.Părinții mei au "beneficiat"de serviciile pentru seniori până au plătit avansul...în august. Promisiuni că îi așteaptă în gara din Predeal și îi duc cu mașina până în Pârâul Rece....In 19 septembrie aveau cazare...i-am dus cu mașina...nu că i-ar fi contactat cineva să îi intrebe la ce oră sosesc cu trenul să îi ducă...am ajuns acolo și mirare...deși aveau plătit avansul din 17 august...o recepționeră care se uita pe un caiet a ziscă nu au rezervare....nu erau trecuți pe caiet cu creionul...deși la avans, pt cameră cu balcon au trebuit să plătească în plus...Domnița a dat din umeri...nu sunteți trecuți pe listă...sa faci 170 de km.și o domniță să îți spună că nu ai cazare,și nici măcar nu a sunat ea la proprietar să vadă care e problema...e trist. A vorbit tatăl meu cu proprietara...tupeu maxim.Am recuperat banii de avans și de benzină...dar puteam să nu fiu acolo...Jalnic cum se comportă cu seniorii.
Margareta Paun
Margareta Paun2 ani în urmă
Am fost cazata de duminica pana vineri,locatia este superba,camerele sunt mari si curate,mancarea foarte buna,dar carnita putina.Gazdele ar trebui sa fie mai sociabile,iar in ultima zi am avut o surpriza neplacuta,am ajuns la micul dejun la ora 9,30 si am asteptat 30 de minute pana nu a coborat prietena mea sa-i anunte ca asteptam,nu au venit sa vada daca mai asteapta cineva sa fie servit,dar cu toate astea merita sa mai venim.
Valentin Petculescu
Valentin Petculescu2 ani în urmă
Foarte bine. Recomand la oricine dorește o săptămână de odihna. Condiții foarte bune în raportul bani calitate
Locații recomandate