/Brasov/Hotel

Casa Terezia

Strada Nicolae Bălcescu 25, Brașov 500019, România

Casa Terezia
Hotel
4.7
117 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHRV+V9 Brașov, România
+40 742 488 739
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena Varga
Elena Varga2 ani în urmă
O gazda minunata, conditii foarte bune. O recomand cu caldura
Florica Onica
Florica Onica2 ani în urmă
Super , curat, locatie excelenta, se poate ajunge foarte repede la telefericul de la Tampa, revenim cu drag 🤗!!!
GICA PANDA
GICA PANDA4 ani în urmă
Este o locație curată (cu 1 studio la parter + 3 camere la etaj-cu tot ce aveți nevoie și cu baie separată) cu un raport preț/calitate foarte bun. Nu poți opta pentru mic dejun dar o gazda cumsecade vă oferă cafea bună gratuit! Cam greu cu parcarea dar nu imposibil ...
Atenție: aveți șansa să nimeriți și turiști mârlani (așa cum am pățit eu) care să facă gălăgie (ai mei au plecat duminică dimineață la ora 7 cu cățel și purcel, după ce au făcut gălăgie începând cu ora 6.00.
Probabil au plecat la muncă în fabrică.... vînt din prova!).
Mirela Sandica
Mirela Sandica4 ani în urmă
Central, la maxim 200 de metri de Biserica Neagră,dar într-o zonă liniștită. Gazdele super ok 👍, atente la toate cerințele. Curățenie și dotări la standarde foarte bune. Raportul calitate/preț optim.
Florin Chicus
Florin Chicus4 ani în urmă
100% e de revenit aici! Gazda super, aranjament simplu, dar cu gust și, important pentru noi: fără acel miros persistent și puternic la lenjerie înnecata in balsam! Doar curat și cafea buna!
Camelia A
Camelia A5 ani în urmă
Gazda foarte primitoare. Camera in care am stat a acut baie privata. Curat in camera. Asternuturi curate. Baie curata, cu chiuveta, dus, wc. Caldura. Dulap cu umerase. Tv mic. Masa. Oglinda. Cuier. Parchet. Se poate bea ceai si cafea din partea casei. Se poate folosi frigiderul. Localizare foarte buna. 2 minusuri: parchetul cam scartaie si nu exista geam lateral la camera, ci doar un geam mic in tavan care se deschide cu un bat lung - nu am putut aerisi foarte bine.
Anda
Anda6 ani în urmă
Locație în centrul vechi, foarte aproape de tot ce merită văzut în Brașov, nu știu clădirea cum era dar pensiunea este nouă, din 2016, camera și baia curate, proprietar foarte amabil, cafea din partea casei, posibilitate de a păstra cheia peste ora de check out. Foarte ok! Nota 10 doamnei Terezia. Podelele scârțâie
Patuschinsky Ioana
Patuschinsky Ioana2 ani în urmă
Cea mai bună cazare din Brașov. Este cald, curat, liniște și o cafea bună în holul casei. Mulțumim, Terezia.
Locații recomandate