/Brasov/Hotel

Piemonte

Bulevardul Mihail Săulescu Nr. 149, Predeal 505300, România

Piemonte
Hotel
3.7
709 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GH5F+X8 Predeal, România
+40 268 455 849
hotelpiemonte.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stan Mariana
Stan Mariana2 ani în urmă
Camera moderna, curata, foarte cald. Primire calduroasa, personal foarte atent. Mancarea slab spre foarte slab. Pentru bucatarie 1 steluta. Organizarea evenimentului ( revelion) dezastruoasa: la cumpana dintre ani eram nemancati (se servise aperitivul necomestibil) iar masa goala, goala si enterteiment zero; pana la 03:30 se mai servise o codita de dorada ok gatita si sarmale reci cu mamaliga coclita( neagra pe dedesupt). Dupa acestea am plecat acasa fara ca sejurul sa se termine.
Șerban Richard
Șerban Richard2 ani în urmă
Baa am lucrat ca ajutor de bucătar și am plecat că era prea mult jeg era vasele împuțite și un bucătar nebun care scuipa în mâncare ere un jeg plus că foloseau mâncare învechită la clienți și expirata plus că am plecat de-acolo și numai mi au dat banii .patronul pli un bulan care e în legătură cu politia dar osa Vada că tot osa mi de-a bani Margineeanule da mi baa banii mei munciti cine te crezi .! Sa nu uiti că trebuie să mi dai cel puțin 2.000 lei și nu uit😎💪💪☝️
Florin Chereches
Florin Chereches2 ani în urmă
Mâncarea este de cantina … și nu este caldura in hotel … femeia de la curățenie este si ospatar …. Eu am lucrat 3 joburi pentruca nu au angajați … acest patron nu plătește angajații, am lucrat o luna eu si iubita mea si nu am văzut nici un ban, am fost obligați sa lucram in fiecare zii ….
Valentin Cucoș
Valentin Cucoș2 ani în urmă
Nu are caldura, personal mincinos, afirma ca va fi caldura. Ni s-a furnizat o miniaerotermă pentru un apartament, care însă sufla aer rece. Recomand tuturor, să își schimbe cazarea iemdiat, dacă intalnesc astfel de conditii, cum am facut si noi, mutandu-ne la un hotel de 4 stele cinstite, nu asa ca la Piemonte.

Apa caldă vine doar dacă vrea.

Urât.
Vasyle BJA
Vasyle BJA2 ani în urmă
Nu merita cele 4 stele deloc chiar, am rezervat 3 camere 6 adulti, o camera era acceptabila dar doua dintre ele erau in mansarda, sa nu mai spun ca la una dintre ele daca nu erai atent dadeai cu capul de tavan, nu mai spun de miros, iar de personal ce sa zic dupa ce am achitat aproximativ 650 de lei ni s-a spus ca bani nu se mai pot returna! Daca nu e asa sa ma contraziceti!! Am dat o stea pentru pesti din acvariu!😶
Maria Veverita
Maria Veverita2 ani în urmă
Am venit cu un grup de 14 persoane pentru o perioada de 18 zile. Ne-au cerut sa achitam avans pentru rezervare apoi sa platim integral in prima zi de cazare. Dupa 5 zile am inteles de ce au facut aceasta solicitare. Personalul este necalificat, aroganta managerilor se remarca prin a da vina pe clienti si prin nerespectarea unor angajamente luate. Mancarea e ca de cantina si se mai gasesc resturi de etichete si fire de par prin ea.
Vali Valeriu
Vali Valeriu2 ani în urmă
Camerele spațioase, călduroase. Cu mâncarea, dezastru! Dacă vrei sa mănânci în timpul zilei, nu se poate. Nu se servește prânzul iar de dimineață mai poți manca tocmai după ora 19,00 seara, destul de târziu iarna. Nici nu prea ai de ales, decât 2-3 feluri de mâncare!
Iulian Sandu
Iulian Sandu2 ani în urmă
Un hotel bun, daca stii ce camera sa alegi. Mic dejun multumitor.
Locații recomandate