/Brasov/Hotel

Leo

Strada Dobrogea 15, Brașov, România

Leo
Hotel
3.8
358 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ55+3H Brașov, România
+40 728 967 462
pensiunealeo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Leo
Scrie o recenzie
Marius Ion
Marius Ion1 an în urmă
Super ok.La pretul de 125 ron/ noapte ce poti sa ai de obiectat ...personal calificat s i receptivi
Budau eugen
Budau eugen1 an în urmă
aici o sa spun ce mi-a plăcut. lenjeria curat,căldură ,apa calda, curățenie în cameră. cam atâta multe -------- maxim doua ** nicidecum ***
Silviu Ciprian Albert
Silviu Ciprian Albert1 an în urmă
Lipsa locurilor de parcare proprii lasă de dorit, după o rezervare telefonica la care am insistat sa avem loc de parcare și au spus sa venim ca au parcare proprie, surpriza a fost mare parcați aici ca e domeniu public în fata gardului lui X, Y, sau dacă nu tot pe domeniul public dar cu plata la cei ce administrează locurile de parcare. Dezamăgitor.
Carolina Andrei
Carolina Andrei1 an în urmă
Pensiunea este așezată central, și are preturi mici (pentru Brașov) , de aceea și condițiile (conform prețului). Supărător este ca pe booking are un raiting de 8.1 puncte, ceea ce îți creează unele așteptări de unde și dezamăgirile aferente. Realitatea este departe de ceea ce se vede pe booking. Pozele sunt probabil de la inaugurare (și asa, felicitări fotografului) Cred ca 5 din cele 8 puncte de raiting de pe booking sunt datorita doamnelor de la recepție care sunt foarte amabile și drăguțe.
În rest, pensiunea este ffff veche pe interior. Mobila, frigiderele, mocheta este de acum 20 de ani. Televizor cu tub 🥴 (dacă mai știți ce este ala), funcționale dar cu o "claritate" de îți lăcrimau ochii. Frigiderele din camere nu au termostat, adică toată mancarea/bautură ce o pui la rece o iei gheață (dacă o mai iei).
Mirosurile....vai, mirosul ala de tutun învechit și ieftin, pe toate holurile (pt.ca locul de fumat este pe un balcon mic în capătul holului) de câte ori deschideam ușa la camera venea acel miros care mi-a ținut stomacul strâns toate cele 3 nopți și zile. Ușa camerei nu se închidea, doar cu cheia sta închisă. La bai (fiind mai multe pers am avut mai multe camere asa ca pot vorbi la plural pt ca situația era cam aceeași) cabinele aveau câte o singura ușa din doua (se închidea pe colt).
Camerele sunt foarte mici, spațiul foarte limitat. Camerele au ferestre extrem de mici și sus, parca sunt ferestre de bai. În 3 zile s-a ridicat o singura data gunoiul fără a se da cu aspiratorul. De schimbat prosoape nici vorba. Apa de la chiuveta ieșea prin sifonul din pardoseala, geamurile nu se rabatau toate ci doar unele...
O, și cireașa de pe tort: internetul merge numai parter și et 1. Noi am fost la 2 😒
În concluzie, condițiile sunt pe măsură bugetului raportat la Brașov (care este un oraș turistic scump și cu obiective foarte scumpe) și aglomerat!
Dutu Paula paula
Dutu Paula paula1 an în urmă
Locația foarte curata. Camera curata, Baia curata fără igrasie sau miros greu. Lenjerie curata, la fel și prosoapele. Noi am stat la Camera 5 și recomand proprietarului sa pună draperii care sa acopere toată fereastra ptr ca cele existente sunt mult mai scurte decât e fereastra și soarele m-a trezit la 6 dimineața. Când ești în concediu nu e cazul. În rest , recomand. Se poate parca pe strada. E și parcare cu plata dar exista și locuri fără plata.
Andrada Efrim
Andrada Efrim2 ani în urmă
Baia foarte mica și înfundat wc și scurgerea de la baie am rezervat 3 camere și într-una din ele nu mergea televizorul și camera 101 era un miros foarte urat la baie am anunțat la recepție dar în prima noapte nu am putut folosi Baia și nici nu poți sa intri în baie să-ți faci un dus fiindcă trebuie sa pui capacul de wc.si sa intriii în cabina de dus, am avut o vacanta de neuitat din 2 nopții rezervate am stat numai o noapte .a doua noapte am fost cazării la o alta pensiune
Andreea Ene
Andreea Ene2 ani în urmă
Asternuturi rupte, mucegai in baie , fara loc de parcare. Singurul lucru ok e pozitionarea si ca au dat caldura.
Raul Ardelean
Raul Ardelean2 ani în urmă
Personal foarte amabil și cam atât.
Locații recomandate