/Brasov/Hotel

Middle House

Strada De Mijloc 92, Brașov 500063, România

Middle House
Hotel
4.6
96 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH5M+8J Brașov, România
+40 771 055 095
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Calin Tosa
Calin Tosa2 ani în urmă
Ceai si cafea in camera.Gazda primitoare si cazare curata.Recomand
Alexandra Stefanesa
Alexandra Stefanesa2 ani în urmă
Neseriosi! Am sunat pe data de 21 Noiembrie sa rezerv 3 camere pentru 6 adulti pt data de 29 Noiembrie. Domnul a fost foarte amabil, descriere, absolut tot. Mi a spus ca nu este nevoie sa dau avans, fiind vb de ziua de luni sigur e disponibilitate, doar sa i trimit numele printr un mesaj si restul detaliilor. Zis si facut! Am cerut confirmare in scris, am primit nimic! Am zis ca e Duminica si poate se odihneste. Am revenit Luni cu alt mesaj pt confirmare, am primit tot nimic. Marti am sunat, dl mi a spus ca revine in 10 minute cu un tel pt reconfirmarea mult asteptata. A revenit cu telefonul spunandu mi ca a facut schema de rezervari si din pacate nu mi poate oferi nicio camera pt data de 29. Serios? Si de ce mi ati confirmat Duminica? Raspunsul dansului a fost “aveam ft multe rezervari si pe mail si pe telefon netrecute si acum mi am dat seama ca nu este disponibilitate!”
Ma intreb ce s ar fi intamplat daca nu insistam si stateam linistiti ca avem totul ok pt data plecarii. Trageti voi concluzia cat de organizati si ok sunt.
Andreea Moraru
Andreea Moraru2 ani în urmă
Totul a fost minunat! Cald, curat, perfect dacă vrei sa te relaxezi în cada (apa fierbinte mereu nu ca în alte locuri cu portia) sa savurezi un pahar de vin și sa re uiți la tv! Cu siguranță ne vom întoarce!
Ioana Zazloti
Ioana Zazloti2 ani în urmă
Cald! Foarte cald, curat, cu parcare în curte, la aproximativ 2,5 km. de centru de mers pe jos. Din păcate, n-am făcut fotografii!
Stefan Ene
Stefan Ene2 ani în urmă
Cred ca este cea mai curata camera in care am fost cazat pana acum. Desi doar o noapte am fost cazat m-am simtit superb. Apa fierbinte, designul rustic - modern, combinatia cadă-tv e ce trebuie! . Pe langa fix la ce te aștepți primesti extra :ceai, cafea, fierbător, lumini cu gust langa pat si ca sa fie totul cozy este si un ceas cu un mesaj sublim: Home! Recomand cu drag!
Cristian Ovidiu
Cristian Ovidiu2 ani în urmă
Aproape de poalele tîmpei , pe o strada linistita , gasesti pensiunea cu gazde primitoare si un conford excelent ! Odata ajuns , te familiarizezi repede cu locul dar si cu gazda , un om deosebit , gata sa-ti ofere tot confortul de care ai nevoie . Am primit chiar si curent sa-mi pornesc masina dupa o noapte geroasa ! Intr-un concept primitor camerele sunt curate si calduroase , dispui de ceai , cafea ,fierbator , feon , tv , wifi si parcare . Combinatia cu cada montata in camera m-a surprins placut , apa calda la orice ora . În contrast cu frigul si zapada de afara incalzirea in pardoseala este relaxanta . In imprejurimi gasesti restaurante , pizza , kaufland si faci 15 minute pana in centrul vechi , pe jos . In concluzie merita un city break sau o saptamana in Brasov , cu cazare la Middle House . Multumim gazdelor si cu siguranta vom revenii !
Nicola Crisstian
Nicola Crisstian2 ani în urmă
Doar ce ne-am cazat și deja totul este la superlativ , o cazare de top în Brașov la un preț mai mult decât decent ! FELICITARI PENTRU TOATA MUNCA DEPUSA ! 🤗
DailyCLB
DailyCLB2 ani în urmă
Cazarea a fost ok,pretul decent,loc de parcare si necesarul de prosoape si ce mai trebuie in camera.
Atat doar,am ramas fara apa calda cand umpleam cada,cam jumatate am reusit sa umplu.
Si un mic sfat pentru proprietari:
Noi iubim animalele,dar Rex trebuie sa nu fie lasat liber mai ales in fata casei,e intimidant si nu tuturor le plac cateii.
Locații recomandate