/Brasov/Hotel

Pension Bavaria

Strada Dobrogea 13, Brașov 500204, România

Pension Bavaria
Hotel
4.2
191 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ55+4C Brașov, România
+40 730 006 306
pension-bavaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Crina anton
Crina anton2 ani în urmă
A cazat pe altcineva in camera noastra, ne-a oferit la schimb o camera inferioara in care cand am intrat sa o vedem am vazut un gandac mare de bucatarie mergand pe masa si ulterior altul pe usa de la baie; mucegai pe perete. A trebuit sa cautam alta cazare in miezul noptii. Nu a incercat sa ne ofere nicio reducere pt incurcatura de camere, receptionera a preferat sa ne lase, cerandu-si niste scuze banale.
Iuliana Dovleac
Iuliana Dovleac2 ani în urmă
Camera a fost OK iar șederea a fost plăcută cât de cât.Ce mi-a displăcut a fost ca am auzit vecinii tropaind la etaj și nu m am putut odihni asa de bine.
Horatiu Candale
Horatiu Candale2 ani în urmă
Camera cu gândaci, ar trebui renovata pensiunea.
Laura Veres
Laura Veres2 ani în urmă
Locație accesibilă, situată în zona bună. Bucătărie este dotată si utilata. Parcare asigurata, in curtea interioară. Wi-fi gratuit.
Liviu O
Liviu O4 ani în urmă
O pensiune excelenta cu camere frumoase si mic dejun bun chiar daca nu este de tip suedez. Este o pensiune mica si probabil e mai bine asa. Zona e buna, e liniste. Personalul e ok. Au si locuri de parcare in curte dar gasesti loc si pe strada destul de usor.
NICONOV TATIANA
NICONOV TATIANA5 ani în urmă
Este o locatie excelenta atat pentru cei ce vin in interes de serviciu si- si doresc un mediu placut si linistit de petrecere a timpului liber, cat si pentru calatorul ce vrea sa descopere frumusetile Brasovului. Situata la doar 5 minute de mers pe jos de la Gara Centrala, dar retrasa de la zgomotul arterei principale de circulatie, va ofera toate conditiile sa va simtiti ca acasa: living spatios, bucatarie ce poate gazdui un grup numeros dotata cu absolut tot ce va trebuie, camere confortabile si luxoase( pat matrimonial, tv, frigider, baie cu jacuzi, balcon) si nu in ultimul rand cu gazde primitoare ce va for oferi detalii despre atractiile orasului alaturi de o cafeasi un zambet. Este locul pe care odata ce- l descoperi, vei reveni mereu aici.
Mirela Silea
Mirela Silea2 ani în urmă
O pensiune frumoasa, curată cu acces la Bucătărie, parcare in curte, grătar iar personalul este de nota 10. De mult nu am mai întâlnit atâta amabilitate și zâmbet!
M-am simțit minunat ❤️
Recomand cu toata încrederea!
Mihai Morar
Mihai Morar2 ani în urmă
Drăguță,liniștit,amabilitate,prețul plătit de firma😜curat,o cafea buna (un pic piperată)per total ok.
Locații recomandate