/Brasov/Hotel

Casa Ernst

Strada Principală nr.567, Moieciu de Jos 507135, România

Casa Ernst
Hotel
4.1
93 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G85W+F3 Moieciu de Jos, România
+40 745 176 246
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bianca Lupu
Bianca Lupu2 ani în urmă
Deosebit de amabilă gazda, camerele drăguțe. Acces la bucătărie, loc de parcare în curte și masă afară
Sorin Cercea
Sorin Cercea5 ani în urmă
Cazare la prețul de 70 lei camera. Există o curte cu foișor și un grătar improvizat. Noaptea se aud mașinile care circulă pe DN. Camerele sunt mici și podelele scârțâie la fiecare mișcare a vecinului de cameră. Există toalete cu dușuri la fiecare cameră, dar sunt adaptate condițiilor oferite de o mansardă, adică trebuie să te conformezi spațiului pentru a te spăla pe mâini. Există săpun lichid, prosoape, hârtie igienică.
Bogdan Florin
Bogdan Florin5 ani în urmă
Camerele ok, la dusuri era o problema cu spațiul foarte mic și cu apa care se scurgea jos din tăvița, in rest gazdele au fost primitoare.
Emil Nechifor
Emil Nechifor6 ani în urmă
Situata la iesirea spre Bran, pensiunea ofera conditii destul de bune de cazare, loc de parcare, wireless. Gazdele sunt deosebit de primitoare. Nu departe de pensiune exista un drumeag de pamant care trece pe langa o splendida bisericuta din lemn, apoi urca pe o culme domoala de unde se pot admira localitatile din preajma, pina dincolo de Bran . Castelul Bran poate fi admirat de aici, intr-o perspectiva inedita..O plimbare pe jos pina pe culme, daca vremea este buna, poate fi un excelent mod de destindere dupa mai multe ore de condus cu masina.
Marian Mîrza Cristea
Marian Mîrza Cristea6 ani în urmă
A fost bine, gazde ok, locatia cam la strada. Camera era mare si faina. Aveau un caine in curte care te cam deranja cand doreai sa mananci afara in curte. In rest a fost ok.
San Wolf
San Wolf6 ani în urmă
Pretul mult prea mare pentru conditiile oferite totul vechi totul scartie si paraie galagie noapte de la masinile de pe sosea nu recomand cea mai proasata cazare din viata mea ..... Nici macar perdea nu avea la geam
Ioan Aurel Ernst
Ioan Aurel Ernst2 ani în urmă
Ptr ca are o noua parcare curte inchisa are tv led noi sa schimbat mocheta turisti au bucătărie separata cu tot necesarul .
Somirdoleanu Denisa
Somirdoleanu Denisa2 ani în urmă
Totul curat si ambient primitor,caldura si o gazda minunata dispusa sa va ajute cu tot ce este nevoie.
Locații recomandate