/Brasov/Hotel

Neba

DN73 476B, Bran 507025, România

Neba
Hotel
4.2
90 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G956+XM Bran, România
+40 721 599 488
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marian Florin Butnaru
Marian Florin Butnaru2 ani în urmă
Oameni de nimic am rezervat cu o săptămână înainte am confirmat rezervarea am ajuns acolo si pustiu nimeni si nimic si nici macar sa mai răspundă la telefon, nu recomand
Teodorina Mihai
Teodorina Mihai2 ani în urmă
O locație de vis. Cazarea excepțională. Păcat că nu am stat decât 2 zile. Voi reveni cu drag ori de câte ori am ocazia. Recomand cu drag.
Andrei Laurentiu
Andrei Laurentiu2 ani în urmă
O priveliste minunata,oameni minunati,curatenie exemplara cu siguranta o sa revenim!
Gâlcă Petru
Gâlcă Petru4 ani în urmă
Curat, calduros. Atenti enu se poate ajunge cu masina pana sus. Cam greu cu locurile de parcare in zi de sarbatoare. Se parcheaza la baza dealului si nu iti vezi masina. De pe feam noi am vazut castelul. Am fost halloween 2019.
Denisa Olteanu
Denisa Olteanu2 ani în urmă
NU RECOMAND!!!!!! Am rezervat sejurul cu 4 zile înainte, iar când am ajuns la proprietate, gazda ne-a spus că ea nu are camere disponibile și ne-a vorbit foarte urât. Am rămas pe drumuri căutând un alt loc unde să ne cazăm deoarece veneam de la 200 de km distanță.
Roxana Maria Apostol
Roxana Maria Apostol2 ani în urmă
Nu recomand dezamagire totala mi s-a spus ca mi se da o anumita camera si am gasit altceva pe langa acest aspect urci o pantă abrupta nu sunt locuri de parcare personal neserios😡😡😡
Bogdan Ghiata
Bogdan Ghiata2 ani în urmă
Pozitiv : Curat, locatia (view frumos)....si cam atat. Negativ : Sa ceri 10 lei de persoana pentru utilizatrea bucatariei, ...asta la fata locului, fara sa fi specificat in prealabil la rezervare. La baie lipsa hartie igienica, gel de dus etc...Lipsa parcare , accesul destul catre cazare destul de greoi.
Marian Vasilescu
Marian Vasilescu2 ani în urmă
Este curata, gazda a fost foarte primitoare, curatebie si caldura in camera. Problema este accesul, se afla la 30m de panta abrupta de locul unde lasi masina.
Locații recomandate