/Brasov/Hotel

Casa Sandu

Strada Valea Porţii, Bran 507025, România

Casa Sandu
Hotel
4.4
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F9VM+GQ Bran, România
+40 758 945 958
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andrei Ionescu
Andrei Ionescu2 ani în urmă
Reclama falsa pe Booking.com unde scrie clar ca plata nu se face in avans realitatea fiind alta in urma convorbirii telefonice pe care am avut-o in care persoana care manageriaza locatia cere plata in svans pentru sejur.
Nu recomand plata anticipat zvand in vedere situatia pandemica.
RECLAMA FALSA aceasta proprietate trebuie delistata din circuit.
Am sa fac plangere in acest scop.
Daniela Daniela
Daniela Daniela2 ani în urmă
Excepțională cazare, nu ezitați să veniți, confort de 5stele, foișor, grătar, baldachin, balansoar, spațiu pt joaca copii și în primul rând o gazdă ospitalieră.
Magazin Boheme (Rody)
Magazin Boheme (Rody)2 ani în urmă
Proprietarii foarte drăguți, curat, liniște, voi reveni cu siguranță!
Aurelian Tudor
Aurelian Tudor4 ani în urmă
O oaza de liniste si relaxare..gazdele sunt foarte primitoare..ce de exemplu..portile rămân deschise pana la sosirea ultimului client..chestia ce ma marcat si ma inventat..conditiile de cazare sunt foarte bune..locul e odihna a foarte bine organizat, locul de servit masa si de gătit este pregătit. ...fata de alte locuri unde am fost cazat..acesta este jos pălăria..recomand cu încredere .Raport pret calitate foarte bun.
Cristina Andreea Dragan
Cristina Andreea Dragan5 ani în urmă
O locatie de vis, liniste, gazde primitoare si amabile. Se afla la 3 km de Castelul Bran si foarte aproape de Partia Zanoaga. Recomandata pentru relaxare, liniste si posibilitati de a accede spre obiectivele turistice.
Adrian Ciobanu
Adrian Ciobanu2 ani în urmă
Doamna care raspunde la telefon pt cazari a fost "extrem de amabila" si a specificat din start ca masina de spalat vase "consuma curent" .
Se inchiriaza dar fara paturi, gen.
Halal atitudine .
Ion Ilinca
Ion Ilinca2 ani în urmă
Nu recomand nu merita nicio steluta. Atenție când faceți plata anticipat și nu va puteți prezenta din motive diverse pentru ca nu aveți cu cine discuta. Administrator care nu are nici cel mai mic respect fata de cei care se afla în situații ca cea descrisă anterior. Poate cei din Ministerul Turismului după ce vor fi informați se vor deplasa intr-o vizita pana la acesta locație care apare ca fiind în Fundata și te trezești prin Bran. DECI MARE ATENȚIE! !!!!
Cristina Dascalu
Cristina Dascalu2 ani în urmă
Locatie superba! Foarte aproape de partie, poti face drumetii pe jos in apropiere, peisajele sunt foarte frumoase! Gazdele au fost foarte primitoare, camera frumos amenajata si curata. Recomandam! Ne vom intoarce!!
Locații recomandate