/Brasov/Hotel

Cazare Bran - Pensiunea La Busu

Strada Valea Porţii nr. 75, Bran 507025, România

Cazare Bran - Pensiunea La Busu
Hotel
4.6
252 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G96G+QV Bran, România
+40 729 501 828
labusu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristian Filibiu
Cristian Filibiu2 ani în urmă
Un loc special pentru familiile cu copii,gazdele sunt atente la nevoile clienților,mesele bogate și meniu la alegere, într-un cuvânt 'Minunat'!!!Recomand cu drag ptr un sejur excepțional!!!Cu siguranță vom reveni!!!
Amalia Palamariu
Amalia Palamariu2 ani în urmă
Pensiunea este destul de aproape de Castelul Bran, la 3 min de mers cu mașina sau la 15 min de mers pe jos, ceea ce nu mi se pare deloc mult.
Ne-a cucerit în primul rand curtea foarte frumos aranjată: foișoare unde te poți relaxa în voie, leagăne, trambulina, o mica tiroliana pentru copii. Pentru familiile cu copii este locul perfect; câinele Pablo și pisicuta sunt atracția pensiunii. În subsol va puteți distra cu biliard și ping pong.
Camerele sunt mari, cu pat destul de încapător. Noi am avut o camera cu pat cu baldachin.
Se poate servi și micul dejun pentru 35 lei/persoană, chiar și cina dacă stabiliți dinainte cu cei de la pensiune.
În concluzie, La Busu este un loc excelent pentru a petrece un weekend în zona Bran.
Mădălina Ionașcu
Mădălina Ionașcu2 ani în urmă
Recomand cu drag! Oameni extraordinari, mâncarea foarte bună, ideal pentru familii (spatiu de joacă pentru copii), locație excelent poziționată.
Cu siguranță vom reveni!
Valentin Corneev
Valentin Corneev2 ani în urmă
Locatie excelenta! Si dedicat pt familie cu copil/ copii ( curte mare cu terasa si activitati pt copii: leagane, jucarii..). Curat, modern, persoanl excelent! Recomand!
Silviu Ilie
Silviu Ilie2 ani în urmă
Foarte frumoasa locatia. Gazdele super primitoare. Curat, frumos, child friendly. O experienta pozitiva. Vom mai reveni.
Seba Studio
Seba Studio2 ani în urmă
Niște oameni politicoși și civilizați. Am plătit pe noapte 300 de lei pentru două camere si o baie. Camera de zi conține o canapea (extensibilă), un minibar, o masă de cafea și un televizor. Dormitorul conține un pat pentru două persoane și un televizor. Baia conține o toaletă curată, o chiuvetă curata și o cabină de duș mare. Vă recomand cu drag locația!
George
George2 ani în urmă
Un loc frumos.cazare ok,loc de relaxare si liniste. Au o gradina frumos aranjata, cu hinte, loc de joaca pentru copiii, cat si un barbeque unde poti prepara orice iti doresti. Apa trece peste drum de pensiune, deci daca ai ales o camera cu vedere la strada, o sa beneficiezi si de sunetul frumos pe care il imprastie apa din parau
Ana Maria Iorga
Ana Maria Iorga2 ani în urmă
5 stele sunt putine pentru frumusetea locului, pensiunea fiind excelent pozitionata, locul de joaca frumos amenajat cu leagane, trambulina, hamac, casuta.
Ideala pt o minivacanta in familie sau pt un grup de prieteni cu copilasi (cum am venit noi acum).
Ma bucur ca am ales sa venim aici si abia asteptam sa revenim
Locații recomandate